Melyik ritka, különleges lány, fiú nevek tetszenek?
Én nagyon szeretem a különleges neveket. :) A lányneveknél a görögök a favoritok: Médea, Niobé, Pandóra, Penelopé... Ehhez képest lett egy Veronikám, "cifra" nevet gyakorlatban sosem adnék, bármennyire is tetszik. Túl konzervatív vagyok. :)
Ritka fiúnevek közül az Aurél és a Felicián tetszik.
Én nem vagyok egyik névadási hullám mellett sem, tetszenek régebbi nevek is, meg újabb, különlegesebb nevek közül is.
Nem merném adni, de nagyon tetszik a hangzása például a Bodzának. :)
Lány nevekből például a Szelina, Tereza, Tessza, Níla, Fédra is tetszik.
Fiú nevek közül meg nagyon kevés tetszik igazán, tetszenek a Trisztán, Miron, Vilmos nevek.
Fiú:Armand,Ármin,Áron,Ádám,Ákos,Árszen,Adriel,
Balázs,Bálint,Bence,Benett,Benító,Benjamin, Bolivár
,Benjámin,Borisz,Brendon,Brájen,Borsa,Botond,
Csete,Csegő,Csongor,Dániel,Dante,Dávid,Dimitri,
Dominik,Edmond,Erik,Emmett,Eliot,Emil(Emin),Frenklin,Gerő,
Hannó,Harsány,Izidor,Joachim,Koppány,Krizsán,Kamill,Kvetin, Levente,Lőrinc(Lóci),László
Marcell,Mirkó,Mikó,Márk
Miron,Misel,Máté,Martin,Nataniel,Noel,Nelzon,Némó,Nimród,Noé,Olivér,Patrik,
Roland, René,Rajmond,Teodor,Teofil,Vencel,Vince,Zalán,Zétény,Zsombor Lány:Alina,Aisa,Ametiszt,Amina,Antoanett,Apolka,Ajsa,Ászijá,Bianka,Bolda,Babett,
Blanka,Bori,Britani,Cintia,Csenge,Dézi,Della,Daniella,Dorka,Eszterszita,
Emma,Éva,Fiorella,Fioretta,Flóra,Fruzsina,Galatea,Gyopár,
Georgina,Gerda,Glenda,Gréta,Gréti,Gvendolin,Hadasa,HannaHacienda,Ingrid,Illangó,
Inez,Izabella,Jáde,Jamka,Jullia,Jarmila,Jerne,Jázmin,Johanna,Jolán,Jolina,Janka,Jonka,
Joszefina,Kendra,Kira,Kincső,Klára,Kalina,Kiara,Kendra,Leticia,ídia,Lotti,Luca,Larina,
Médea,Maysi(Méjszi)Marietta,Marcelina,Melodi,Menta,Melani,Miranda,Mintika,Natasa,
Nimfa,
Násfa,Nelli,Norena,Nova,Norina,Noémi,Norka,Odill,Odett,Ofélia,Palmira,Patcícia,
Petra,Pénelopé,Rachel,Regina,Rebeka,Réka,Röné,Sugárka,Stella,Stefánia,Szindi,Szaffi,
Solanzs,Sztella,Titanilla,Tília,Taciána,Teofánia,Tekla,Valentina,Vera,Vanilla,Vanda,
Veanessza,Zea,Zara,Zenge,Zengő,Zoé,Zonga,Zora,Zsaklin,Zsálya,Zselyke,Zsereldin,
Zseráldin,ZsüliettZsófi,Zsinett,
Számomra az összes szép név benne van :) Jó kersgetést.
A Hargitával semmi baj, mostanában több határon túli riportban így hívtak lányokat, asszonyokat:)
Lányom Léna, ez is egy folyó neve egyben.
Nekem tetszik a Villő, Lelle, Cserne, Mikolt, Zerind, Bercel, Vencel.
"Hargita?? Most ez komoly? Tudod hogy az egy székely megye? :)))"
A Szabolcs pedig egy magyar megye :D
Azon mégsem akad fent senki.
Nekem is kedvencem a Hargita :) fiúnévből a Toma. Titkos favoritom pedig nem anyakonyvezhető, úgyhogy titok :)
Amúgy ritka, és tetszik még a Fédra, de ez családilag beleesik a "milyennévmáááaz?"-kategóriába :(
Fiúnevek közül az Anatol is tetszik, bár sosem adnám a gyerekemnek.
Lehet amiket azok valamelyike gyakori, nem tudom... :)
Emília, Anada, Minerva, Heléna
Zénó, Brúnó, Alexander
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!