Különleges, ritka nevű gyermek kistesójának is hasonló nevet adnál?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 21:19
1/11 anonim válasza:
Nagy neve Oleg...nem találkoztam soha másik Oleggel...
a kicsi László Noel lett
2/11 anonim válasza:
Igen, bár az első gyerekünknek sikerült olyat nevet adni, amit az emberek 90%-a még nem is hallott, így ha lesz még gyerekünk nehéz dolgunk lesz ezzel.
7/11 anonim válasza:
Elég furcsa lenne mondjuk egy Dzsindzser és egy Anna :)
8/11 anonim válasza:
A fiamnak mondhatni, hétköznapi neve van (de nem régies), Krisztián. A tesójának ennél valamivel ritkább neve lesz, de olyan nagyon kacifántosnak azt sem nevezném, inkább csak tényleg ritka manapság.
9/11 anonim válasza:
Hasonló kaliberű nevekben gondolkoznék, igen.
10/11 anonim válasza:
Nekem is tetszik, ha a család úgy választ nevet a gyerkeinek, hogy van valami elv benne. Ha pl az elsőnek nagyon ritkát adott, akkor a másodiknak is. MIkor szültem, 3-an voltunk a szobába, mindhárman a második kisfiunknak adtunk életet. Az egyik anyuka bibilai neveket adott a gyerekeinek - Máté és Mózes, a másiknak mindettőnek külföldi neve volt- Dominik és Kevin és mi meg régi vezérneveket választottunk a fiainknak. Tesómék szentekről nevezték el gyerekeiket.
(nyilván ezek között a kategóriák között vannak átfedések, de azért látszik benne, hogy valami hasonló elv lett a gyereknév választásban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!