Melyik ritka, különleges lány, fiú nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 23:13
11/41 anonim válasza:
Hargita?? Most ez komoly? Tudod hogy az egy székely megye? :)))
12/41 anonim válasza:
Nos, elsősorban egy hegység, de igen tisztában vagyok vele. De ha ez ilyen szinten megrökönyödés vált ki belőled, azt már le se írom, hogy a legkisebb fiamat Nemerének hívják ( az is egy hegység, szintén Erdélyben :) )
13/41 anonim válasza:
Lány nevek közül Mikolt a kedvenc nevem, de a kislányunk Zita vagy Blanka lesz.
Fiú nevek közül ugyan nem kedvenc de nagyon tetszik a Tibold
14/41 anonim válasza:
Nekem a lány nevek közül a Lilien tetszik, fiú névbõl pedig a Bence, igaz, ez nem olyan ritka, de nekem tetszik :)
15/41 anonim válasza:
Nálam a Dea és a Niobé nagy favorit. Utóbbi egyszerűen szép hangzású, előbbi pedig szerintem annyira egyszerű és elegáns, hogy attól gyönyörű.
16/41 anonim válasza:
Különleges lány nevet nem nagyon tudok. Kisfiunk van, akit Mórnak hívnak. Nagyon szeretem ezt a nevet.
17/41 anonim válasza:
Az én leányom Linett, szerintem ritka és szép. Fiúnk pedig Domos, ez sem túl gyakori.
Tetszik még lány nevek közül a Nélia, fiú névnél pedig a Lionel, vagy Petrik.
18/41 anonim válasza:
A Lilien meg a Bence aztán különleges és ritka :))
19/41 anonim válasza:
Jah, meg valaki írta az Emmát. Látszik, hogy nem mostanában szült, mert minden második kislány Emma.
Manapság ritka név pl. az Erika vagy a Krisztina, fiúnevek közül meg a Vendel. Most a modern és különleges nevek divatosak, úgyhogy kb minden harmadik gyerek Noel. Ami elvileg ritka név: aztán majd az oviban csodálkozik az ember, hogy lesz a csoportban három is.
20/41 anonim válasza:
Van egy nev, ami nagyon tetszik, de soha nem adnam, mert nem szeretnem, ha csufolnak. Ez pedig a Gesztenye. Szerintem egy barna haju, barna szemu kislanynak gyonyoru nev, de tudom, hogy ez csak az en hulyesegem, es sokan megneznenek minket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!