Ajándékoznátok 5 hónapja szült nagyon jó barátnőtöknek a szülinapjára egy olyan bikinit amiről mondta régebben hogy nagyon tetszik neki (burkoltan fogyásra való motivációként)? Vagy ez bunkóság lenne?
Köszönöm a válaszokat.
Rendben, mást veszek neki.
Azért gondoltam erre, mert terhesség előtt nagyon jó alakja volt, szinte a védjegye volt, most pedig úgy érzem, hogy elhagyta magát, és azt gondoltam nekem mint barátnak kellene felrázni. Én aerobic oktató vagyok, valahogy a szívügyem hogy sportos és egészséges legyen, mint korábban.
Megnézném kérdező, hogy te szülés után hogyan fogod elhagyni magad... éjszakázás, stressz, időhiány, hormonok, szoptatás. Most nem a bomba alak kiépítésének van itt az ideje b-ármennyire hihetetlen, hanem egy csecsemő gondozásának és egy család rendben tartásának.
Ha a barátnőd a szoptatást abbahagyta, kialussza magát rendesen, beállt az életük, akkor eljön a fogyókúra ideje is. Az más kérdés, hogy te mit tartasz kívánatosnak és valóban mi az egészséges testsúly.
Ha engem szülés után 5 hónappal valaki sportra/fogyásra akart volna ösztönözni, tuti beszorítottam volna a fejét a rácsoságyba! :)
Ha szoptat akkor meg pláne hagyd békén! Az én fiam fél éves koráig 3 óránként kelt...ne tudd meg milyen zombi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!