Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajándékoznátok 5 hónapja...

Ajándékoznátok 5 hónapja szült nagyon jó barátnőtöknek a szülinapjára egy olyan bikinit amiről mondta régebben hogy nagyon tetszik neki (burkoltan fogyásra való motivációként)? Vagy ez bunkóság lenne?

Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 21:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Eü okokból a második gyerek szülése után 5 nappal -18kg volt a súlyom, 2 hét után 34kg mínuszban...Az alakom nem jött helyre azóta sem. 5 hónapos a kicsim, de ha valaki aki jó barátnak nevezi magát és adná, lehet ott verném agyon..... Én meggondolnám ezt az ajándékot!
2015. jún. 5. 06:15
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
Húúú, nem ez nagyon gáz lenne!b Mit érdekel téged, hogy meg van hízva?? Ha nem szülés után lenne, akkor is bunkóság lenne, így meg pláne az! Majd lefogy, amikor akar és mikor már nem fog szoptatni.. Neked semmi közöd az ő alakjához! Az eszem megáll...
2015. jún. 5. 07:05
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem is értem! Kinek mi köze van hozzá,hogy ki mennyit hízik? Nekem egyik barátnőm sem szólt bele! Miért is tenné? Én beleszólok abba,hogy milyen hajszín állna neki jó, vagy miért nem kellene az x lábaira felvenni a minit? Nem! Mindenkinek a saját dolga a külseje!
2015. jún. 5. 10:28
 14/24 anonim ***** válasza:
23%
Ha tudod, hogy fogyózik és mindent megtesz annak érdekében, hogy visszanyerje az "eredeti" alakját, akkor szerintem nem bunkóság, hanem egy kedves kis segítő gesztus. Én a szülés után nagyon felhíztam és a korábbi bikinis képeimet nézegetve, mindig új erőt merítettem az edzésekhez. Ha nem fogyózik, nem is érdekli úgy a dolog, akkor inkább ne vedd meg neki, mert tényleg érezheti bántásnak is.
2015. jún. 5. 12:10
 15/24 anonim ***** válasza:
Ha rossz kedvünek akarod látni akkor csak fájdisd a szivét ,különben ilyen bunkoságot nem csinálnék vele.
2015. jún. 5. 21:09
 16/24 anonim ***** válasza:

Most azt képzeld el, hogy én pl. visszafogytam kb. 2 hónap alatt teljesen, DE ha valaki ilyen ajándékot hozott volna akkor ugyanúgy rosszul esett volna, ugyanis a hasam tele volt sötét és vastag stírákkal. Ilyenre nem gondolsz?

És hogy képzelted az egészet, hogy direkt két számmal kisebbet veszel a jelenlegi méreténél? Vagy hogyan?

2015. jún. 5. 21:45
 17/24 anonim ***** válasza:
Igen, neveletlenség a részedről, ha megteszed! Az ő teste, az ő dolga, hogy mit kezd vele. Ez komoly sértés lenne a részedről.
2015. jún. 5. 22:48
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
14-es vagyok! Miért pontoztatok le? Itt nincs hasznos vagy kevésbé hasznos válasz, csak a véleményünkre volt kíváncsi a kérdező!Én a lepontozgatást tartom mérhetetlenül nagy bunkóságnak! Szálljon magába az illető!
2015. jún. 6. 09:11
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

14es!

Bár én nem szoktam pontozni, mert hülyeségnek tartom, és téged se pontoztalak, de amúgy azért lettél lepontozva, mert hülyeséget írtál. Nincs az a körülmény, amiben ez egy szép gesztus lenne. Ha fogyókúrázik és vissza akarja nyerni az alakját, akkor valószínűleg zavarja őt is eléggé a dolog, nem kell belerúgni még egyet. Én fogyózom, nem vagyok megelégedve, nagyon szeretnék újra csinos lenni, de mégis rettentő szarul esne, ha az egyik csinos barátnőm egy kis bikinit nyomna a képembe...

2015. jún. 6. 09:29
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! Képzeld, hogy tévedsz! Én vagyok rá a példa. Nyilván a kérdező sem csak úgy odanyomta volna a barátnője kezébe a bikinit. De pl így igen is lehet szép gesztus: " Egy kis ösztönzés a fogyókúrádhoz! Megvettem neked a bikinit, amit kinéztél magadnak régebben. Kitartás! Sikerülni fog!Bízok benned és nagyon drukkolok neked!" Ebben mi lenne a bunkóság?
2015. jún. 6. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!