Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak miért egy ilyen fiú tetszik?
Figyelt kérdés
Egy bunkó,önző,nagyképű fiúval miért jön össze egy kedves, aranyos lány? Megkérdeztem a lányt, hogy ,mi a véleménye a fiúról, és azt mondta hogy nagyképű szokott lenni... azt is mondta, hogy "csak rá kell nézni és már olvadnak a lányok"... A lányok többsége külső alapján ítél, és lesz*rja hogy milyen az adott fiú személyisége?Én ezt nem értem.... Ez a fiú mellesleg rettentően idióta... mindenből 2-es.. és ha segíteni szeretnél rajta nem fogadja el + még ő lesz megsértődve....2015. febr. 14. 21:24
1/4 anonim válasza:
Mert a lányok egy bizonyos része a tipikus "rosszfiúhoz" vonzódik. Persze nem mindenki... :)
15/L
2/4 anonim válasza:
Soha nem jönnék össze egy bunkóval. Az érett, aranyos srácokat szeretem, akikkel tudok filozófálni. Sajnos még senki hasonlóval sem találkoztam. Ettől függetlenül, igen, bevallom, én is ítélkezem első látásra. Hiszen ha szembe jön egy jóképű srác, a reakcióm kb ez: Hűha, wow, deszexi, akarom. De ha tesz vagy mond valami olyat, ami nem tetszik, az teljesen illúzióromboló. Vannak olyan pasi ismerőseim, akik tulajdonképpen külsőleg nem az eseteim, de elképzelhetőnek tartanám , hogy legyen köztünk valami, mert annyira megbecsülnek, rendesek stb.
4/4 anonim válasza:
Ösztönösen az ilyenektől nedvesedik be a puncikájuk. Plusz az ilyen srácok rendszerint nagydumások, népszerűek, tehát valamiféle versengés is kialakul, hogy mindenki őt akarja megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!