Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít, ha a...

Titeket nem idegesít, ha a gyerek belekakil a pelusba, miután kicseréltétek?

Figyelt kérdés
Az én lányom lassan 2 hete ezt csinálja, megfürdetem tiszta pelus kerül rá és rá 10 percre berottyant. Hiába fürdetem meg később.Anyagilag ez nagyon rossz, sokat emésztem magam rajta.
2015. máj. 28. 20:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Enyém is tiszta pelusba szeret kakilni, én inkább nevetek rajta :-) ne idegeskedj ilyen semmiségeken, mert nehéz lesz az életed!
2015. máj. 28. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Sokat emészted ezen magad? Elhiszem, hogy bosszantó, de csak napi egyszer csinálja, ha jól értelmezem. Olcsó pelussal számolva napi kb. 50ft megy így a levesbe, az még havi szinten is csak kb. 1500 Ft. Ez azért nem érvágás anyagi szempontból szerintem, pedig mi is voltunk olyan helyzetben mikor nagyon ki voltunk számolva, de még így sem érzem annak. Emiatt kár bánkódnod, lesz még sokkal "kártékonyabb" is.
2015. máj. 28. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:
az anyagi része miatt emészted magad? amúgy elkezdhettétek volna már rég a szobatisztaságra nevelést, és nem kéne pelust venni.. de ha napi 50ft ekkora érvágás, akkor ne menjünk bele, h mennyire volt felelősségteljes a gyerekvállalás ugye?!
2015. máj. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!