Mikor fog elmúlni a gyerek utáni vágy? 40 éves vagyok és nem lehet.
Figyelt kérdés
De ha megtudom, hogy valamelyik ismerösnek, barátnönek lesz, akkor napokig csak bögök, mert nekem nem lehet. 10 éves házasok vagyunk. Férjem nem akar örökbefogadni.2015. máj. 23. 16:47
2/6 anonim válasza:
Ezeknek a természetes vágyaknak (gondozási ösztön) a be nem teljesülése, kiélésének gátolt volta nagyon rosszul hat az egész személyiségre. Ne tedd tönkre a hátralevő életed, beszéld meg a férjeddel. Férfinak sem tesz jót, ha kimarad az életéből a gyerek.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is csak baj lesz ebből. Mégis rábeszélni a férjedet az örökbefogadásra? Vagy Ukrajnában béranyaság, tudom, hogy drága, de valószínűleg neked már minden pénzt megérne a gyerek.
4/6 anonim válasza:
Szerintem sem szabad elutasítani az örökbefogadást. Egyik nagynéném soha nem tudott teherbe esni, így nem született gyerekük a férjével, örökbe pedig nem akartak fogadni. Idős korában bevallotta, mennyire megbánta, hogy elutasította ezt a lehetőséget, mert az egyik kolléganője örökbefogadott egy kislányt. Szépen felnevelték, és boldog nagymama lett, míg a néhai nagynéném boldogtalan és magányos öregasszonyként halt meg végül...
5/6 anonim válasza:
Soha.
Gondold végig mi a fontosabb...
6/6 anonim válasza:
Ez így nagy gond, mert alapvető kérdésről van szó, amiben nincs középút. Én rábeszélném az örökbefogadásra, vagy más megoldásra.
Nem fog elmúlni a vágy sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!