5-6 gyerek az már sok? Hány gyerekből áll egy normális család legfeljebb?
:)
Nekem 3 van, számomra ennyi az ideális. Ezt nem lehet számszerűsíteni, mindenkinek más. Van, aki hattal is simán elbír, másnak 2 is sok.
Hát kinek mi a sok. Nekem nagyon sok:))
Egy átlag nagy család?! Én 3 gyerekre tippelek. Mi 3-an vagyunk tesók,ez így sztem tök jó:) De én nem szeretnék 3 gyereket sem..
Egy már van,szeretnénk még egyet és számomra bezár a bazár:)
ismerősömnek 5 gyereke van és úgy néz ki, mint egy topmodell..
ahogy látom az anyuka hiperaktív, nagyon nyitott jelem, ezer ismerőse van, mindig nevet és boldog
amikor az elsőt várta azt mondta már úgy várná a másodikat is :)
nagyon jó anya, a társadalomban is népszerű, aktív és dolgozgat is.
Nem, nem a gyerkeszámtól függ a normalitás.
Ki mondja meg mi a normális? Te és a párod, akik felnevelnek egyet, ötöt, tizet, bármennyit, amennyit vállalnak.
nincs olyan hogy normális. amennyit egészségben és tisztességben fel tudsz nevelni, annyit vállalj.
Angelina Jolie es Brad Pityu ha jol tudom, 7 gyereket nevel, toluk ez a " normalis", hiszen van ra penz, baby sitter aki vigyaz a kicsire mig a nagyobbik tanul, stb...ugyanennyi gyerek egy minimalberes magyar hazaspartol meg eleg fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!