Meddîg nem szabad utazni vele?
Kaposváron? Jól meggondoltad?
Érdeklődtel a mostani helyzetről? No nem a dolgozóktól, hanem az ott szültektől?
Nem leszolni akarom, de régen klassz kórház volt... hát most tudnék rola mesélni.
Talán érdemes lenne egy kérdést kiirni róla, ha még nem dondöntöttek.
Kaposvár, Dombóvár. Ezen a 2 helyen nem szülnék..
Utolsó vagyok.
Annyit még, hogy nem is igazán a szüléssel van gond, hanem a csecsemő ellátással...
Én Dújv-ban szültem, igaz nem most (7 és 3 éve).
Mindkettőt császárral, első sürgősségi altatásos volt, utána meg mentem az intenzívre. Még oda is bejött meglátogatni az anesztes.
Nem volt gondom se orvossal, se nővérrel.
A nagyobbik a koraszülött osztályra került (40+0-ra, 4300 g-mal született:)) mivel én az intenzíven voltam. Nagyon kedvesek, türelmesek voltak, nem tömték a gyereket se tápszerrel.
A 2. progi császár volt, ott már együtt voltam a szülészeten a babával. Ott se volt panaszom semmire/senkire.
Volt néhány katonatiszt-jellegű nővérke, de ők is jóindulatúak voltak. Aki nem igazi mimóza, annak ez nem gond. :)
Pedig rossz híre van a kórháznak, én nem tapasztaltam ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!