Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Óvodába milyen ruhába illik...

Óvodába milyen ruhába illik menni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom, hogy furcsa a kérdés, nekem is az volt, mikor egyik alkalommal a nagymama ment a gyerekért és megjegyezték neki az egyszerű öltözékemet (póló + farmer). Néha otthon dolgozom, grafikus a szakmám, ezért általában a fent említett egyszerű öltözékben vagyok, s bizony ebbe is szoktam menni az oviba. Nem izzadt, nem koszos ruhába megyek, mégis, ahogy látom, sok anyuka tényleg "kiöltözik" az ovihoz. Nem értem a dolgot. Vegyek egy kosztümöt esetleg? Vagy hallottatok már ilyenről?
2010. febr. 25. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Semmi baj ezzel az öltözékkel!Én melegítőbe is szoktam menni a gyerekért,de senki nem néz rám hülyén!Sajanos sok hülye anyuka van akinek ez egy külön program,hogy viszi és hozza a gyereket az oviből!Nem kell velük foglalkozni!Úgy mész ahogy neked kényelmes!:-)
2010. febr. 25. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer is elolvastam a kérdésed, pedig nem vagyok buta, de ezen kiakadtam:)

Én is megyek farmerban az oviba, sőt még szabadidőnadrágban is;) 5 percre lakunk gyalog az ovitól, amúgy meg ez egy község, nem tudom, hogy városban jobban megszólják-e az embert ilyenért, de itt nagymamák is járnak a gyerekért, néha otthonkában, őket is megszólhatják akkor? Mi múlik ezen? Érdekes.

2010. febr. 25. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelje magát, aki ezt bárhogyan is szóvátette. Ez nem olyan dolog, amit illik megemlíteni. Mellesleg mindenki abban kár, amiben akar. Én is sokat avagyok otthon és azért, hogy leszaladjak a gyerekéer az óvodába nem öltök kisestélyit, csak farmert, vagy volt már hogy melegítőbe mentem, de még soha nem jutott eszembe, hogy ezért megszólhatnak. Szerintem, amíg tiszta rendezett a gyerek és a te ruhád is senkinek semmi köze hozzá, hogy te miben érzed jól magad. Szegénységi bizonyítványt adott ki magáról az a személy, aki ilyet hangosan megállapított.
2010. febr. 25. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Óóó...hát ezek hülyék :S jó hogy nem kell még oviba is felvenni 50000 forintos ruhákat. Megáll az eszem O.o
2010. febr. 25. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ne törödj a sok buta emberel,sokan jó dolgugban nem tudják mit csináljanak.Nap mint nap találkozni ilyen idióta emberekkel.Hová jut így a világ gyerekek???!!!Szép napot!
2010. febr. 25. 14:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Én sem értem a dolgot és nagyon megalázó. Pedig egy állami óvodáról van szó, mégis valóban azt látom, hogy az anyukák 90%-a kiöltözve megy oda (gondolom közvetlenül a munkahelyről jönnek, ahol a farmer és póló nem megengedett...).Rendben, én is dolgoztam ilyen helyen, itt most nem az anyukákról van szó, hanem arról, hogy nem értem, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a kedves óvonéni, aki szintén nem báliruhában van a gyerekekkel egész nap, mi a jóisten kifogása van a farmer + póló öltözékkel?! Ezt elmondta anyámnak, aki le is szúrt, mondván, ez egy óvoda, és öltözzek fel rendesen. Mindjárt megyek a gyerekért farmerben és pólóban. :)
2010. febr. 25. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez tényleg érthetetlen, hiszen szerintem az oviba úgy viszi a szülő a gyerekét, ahogyan utána majd goldozni megy. Ha egy munkahelyre ki kell öltözni, akkor nyilván úgy megy, a kiöltözés nem az ovinak szól. De akinek nem kell kiöltözni, attól milyen jogon várják el, hogy felvegyen valamit, ami neki nem kényelmes? Ha hálóingben meg pongyolában mennél át, akkor még megérteném, de amúgy? Én is szoktam farmerben és pólóban vinni a gyerekemet a bölcsibe, mert én meg egyetemista vagyok, és nem kell kiskosztümben mennem órára :) De sose gondoltam volna, hogy ezt bárki is szóvá teheti. Mindig olyan cuccban megyek, amilyen épp a hangulatom, van, hogy farmer meg póló, máskor meg szoknya, tűsarkú, ahogy kedvem tartja, de remélem senki nem hiszi, hogy ha ki vagyok öltözve, akkor ezt a bölcsi kedvéért teszem :D
2010. febr. 25. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is meglepődtem a kérdéseden. Szerintem ez nem azon múlik, hogy óvodában jegyezték meg, hanem csak az az 1 ember, aki a megjegyzést tette, "furcsa". Nem kell ezzel foglalkozni.
2010. febr. 25. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!