Hogyha felveszik az ovódába, akkor mire lesz szükség?
Igazán minden óvodában mást kérnek. Így nehéz leírni, mi fog kelleni. De: a váltócipő, az biztos, emellett kell majd 1-2 váltás ruha, ami mindig bent lesz (balesetek esetére). Emellett: párnapótló (félbe hajtott lepedő vagy színes anyag, az oldalán varrva, a két végén csak beszegve, ezt fogják az ágyra húzni lepedőként). Kispárna, takaróhuzat (néhol ezt is adnak). Emellett: ruhazsák (ez se kell mindenhol, némelyik oviban kis szekrények vannak), tisztálkodáshoz:fogkefe, törölköző (ez se kell mindenhol), wc-papír. papír-zsebkendő, szappan (esetleg folyékony)...
De ezeket majd el fogják mondani a szülőin, amit az ovikezdés előtt szoktak tartani .
Jel: vagy az óvónők még augusztusban elmennek családlátogatásra és akkor választhattok vagy kaptok vagy majd az első napon kapjátok meg a jelet. óvónő anyuka
Biztos lesz szülői nálatok is.Vagy ha nem,akkor menj be egyik nap,és kérdezd meg.
Nekünk kell ágynemű,lepedő,váltócipő,váltóruha,fogmosó cucc,tornacipő,tornaruha(nadrág+póló),,tornazsák,ruhazsák,havonta papírzsepi
és kell majd orvosi igazolás is,mielőtt megy az oviba.
kb ennyi,de majd lesz szeptemberben is szülői
jelet már választhattunk.
De amúgy minden oviban más a szokás.
Én előre nem szereztem be semmit, csak a zsákot.
Beszoktatáskor megfigyeltem mi kell, és akkor mindent megvettem, nem nagy kaland. Nálunk nem kell ágynemű pl. azt ők adnak, csak hogy egyet említsek.
De persze tájékozódhatsz más anyukáknál, akiknek már oda jár a gyereke. Játszótéren kérdezősködj a környéken, biztos jár oda valakinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!