Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért teszi ezt apám? Ti ugye...

Miért teszi ezt apám? Ti ugye másként látjátok?

Figyelt kérdés

15 hetes terhes vagyok.A baba apja egy roma származású büntetlen előéletű dolgozó férfi.Aki nem szokott lopni járni,nem drogozik és nem iszik még csak nem is dohányzik!(A családjáról semmit nem tudok)Egy éjszakás kaland volt soha előtte nem volt romákkal kapcsolatom.

Mikor apám megtudta hogy terhes vagyok meglepődött hiszen nincs is barátom.De amikor megtudta hogy roma az apa.Majdnem megfojtott.Szerinte a hasamban nem egy gyerek hanem egy időzített bomba ketyeg.És biztos benne ha nagyobb lesz a gyerek nem fog szeretni mert én nem vagyok roma és majd keresi a rossz társaságot és majd lopni,csalni,drogozni fog és a végén engem is kinyír.

Szerinte én a család szégyene vagyok.Mert nálunk mindenki tisztességes,dolgos,magyar,fehér,keresztény ember.És ilyen férgek mint ami a hasamban van az nem a családunk részei. :'( :'(

Mit tegyek!??? Tényleg így lesz?? Nem vagyok és sose voltam a baba apjába szerelmes csak haverok voltunk.És én szeretni fogom sőt már most is szeretem a gyermekemet és szerintem a neveléstől sok minden függ.

Szerintetek?

21/N

2015. máj. 19. 23:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

én anyaként az egyéjszakás kalandtól buknék ki és lelkileg nagyon megviselne, hogy az unokám nem családba születik :(

nincs problémám azzal, hogy elválnak családos emberek, a gyereknek jobb az mint a vita, na de hogy eleve apa nélkül indul a család fogalma, nekem ez fájna

2015. máj. 19. 23:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Te is legyél megértő az apukáddal, elvégre egy szülő nem ilyen sorsot kíván a gyerekének és az unokájának (akkor se, ha az egy éjszakás férfi fehér lenne).

A kicsi apja tud a terhességről? Mit szól hozzá? Hogyan tovább?

2015. máj. 20. 00:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Tud róla.De a kérésemre lemondott róla.Hiszen apám nem tűrné ha egy roma lenne a környezetünkben.Azt mondta apám hogy majd azt mondjuk a gyerekemnek hogy meghalt az apja.
2015. máj. 20. 00:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

nem neked vagy apudnak lenne joga lemondani róla, hanem egy gyermek apjáról van szó, a gyermektől veszitek el annak lehetőségét hogy apja legyen...plusz a gyerektartás is neki járna, amit azzal hogy nem jelölsz majd meg apát, szintén te veszel el a gyerekedtől.

de becsületedre váljon, hogy legalább az életét nem vetted el.

sajnálom apudat is, én sem ezt a sorsot szánnám a gyerekemnek és unokámnak.

2015. máj. 20. 00:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy az apa az egyik barátod. Akkor hogyan várnád el tőle, hogy szűnjön meg létezni a számotokra? Ezzel a hazudósdival pedig óvatosan, mert ha később rájön, hogy él az apja, nem fog neked megbocsátani (jogosan). Mert mi van, ha pár év múlva a férfi ráeszmél, hogy hoppá, nekem van egy gyerekem, és látni akarom?...
2015. máj. 20. 00:53
 6/13 anonim ***** válasza:
2015. máj. 20. 06:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt komoly bajok vannak.

A csaladod rasszista, es emiatt elveszed a gyerekedtol az apjat, ugy, h pontosan tudod, h a gyerekedet sem fogjak elfogadni sohasem. A gyerek ugy fog felnoni, h mindig az arcaba kapja, h o lopni, csalni, hazudni fog.

Szep kilatasok, lelki nyomorek lesz ebbol a pici bababol, es te ahogy elnezem, nem vagy eleg eros ahhoz, h a csaladoddal szemben kiallj a gyerekert. Te sem vagy egeszen biztos abban, h a roma ver nem jelent azonnal bunozoi hajlamokat.

Meg azzal is jobban jarna ez a kicsi elet, ha megkimelned magadtol, es a kedves csaladodtol, es orokbe adnad.

2015. máj. 20. 07:07
 8/13 anonim ***** válasza:

Annyira nagyon keresztény család a tiétek se lehet, ha egyéjszakás kalandjaid vannak. Apukád majd megbékél, ha ránéz az unokája. Ha meg nem, el kell költözni tőlük.

A gyerek persze lehet, hogy bűnöző lesz, de ki tudja, lehet, hogy az enyém is az lesz.

Lányom első szerelme egy félig roma kisfiú. Hát ha láttál már angyali gyönyörű gyereket!! Anyuka magyar (művész), apuka full roma, nem élnek együtt, de én sose vettem észre, hogy bárkinek bármi gondja lenne velük. Gondolom, a szülők ott fe feltétlenül ugráltak örömükben, mikor megtudták, kitől terhes a lányuk.

2015. máj. 20. 07:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy tisztességes, keresztény család???

Ahol ekkora előítélet van, apád gyűlöli a még meg sem született unokáját és egy életre tönkre akarja tenni a lelkét azzal is, hogy azt hazudja, az édesapja meghalt, holott nagyon is él és valószínűleg még szeretné is????

2015. máj. 20. 09:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem az a furcsa, hogy egy egy éjszakás kalandból gyermeket vállalsz.

Szerintem apádnak sem teljesen a roma sráccal van gondja, hanem inkább azzal, hogy lefekszel egyszer valakivel, aztán megszülöd a gyerekét a semmire. Az, hogy roma csak rontja a helyzetet.

Nekem is van egy lányom, de nagyon megviselne, ha egy ilyennel jönne haza.

Amúgy a neveléstől tényleg sok minden függ, de a vér nem válik vízzé.

Sok szerencsét az életedhez!

2015. máj. 20. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!