Milyen megdöbbentő tudatlanságot tapasztaltál
gyerekvállalás témakörben?
Figyelt kérdés
Egy régebbi sztoriról jutott eszembe. Szülés után jött a gyerekorvos receptekkel, információkkal. Az egyik receptnél mondta, hogy ez lázcsillapító kúp, ha szükség van rá, vágjam félbe ÉS BONTSAM KI A CSOMAGOLÁSBÓL, mielőtt a sejhajába nyomom.
Itt nagyon döbbent fejet vághattam, mert elkezdett szabadkozni, hogy ő se gondolta, hogy ilyet el kell mondani, de hoztak már be gyereket ilyen problémával, azóta inkább elmondja mindenkinek...
Ezen az oldalon eddig számomra a legdurvább kérdés a témakörben a "Baj, hogy nem szokott bukni a babám, csak büfizik?" volt.
És utána a kérdező elmesélte, hogy ismerős anyukák szerint normálisan a babának buknia kell büfi mellett, és ő aggódik, mert az ő gyerek csak büfizni szokott.
Tejóég...
2015. máj. 20. 11:28
12/17 anonim válasza:
Sógornők beszélgettünk egymás között. Egyik sógornőm a harmadikat, a másik a másodikat várta (én épp kibiceltem), a másodiknak épp csuklott a babája, odatette a kezét, mosolygott, és kérdezte a sógornőnket, hogy ugye, milyen aranyosak, amikor csuklanak. Erre a harmadikat váró sógornőm nagy szemekkel: "Miiiiiiii? Mi az, hogy csuklanak? Ilyen hülyeséget, nem is tudnak csuklani odabent!"
És nem, nem lehetett neki megmagyarázni.
Ugyanő nem merte a gyerekeit tükör közelébe vinni, mert akkor nem lesz foguk, és a többi, a sok hülye babona.
2015. máj. 20. 12:17
13/17 mincayani válasza:
Közeli családtagom ˝jótanácsa˝ a következő volt:ha lázas a gyerek,csavarjam bele nedves pelenkába,tartsam úgy és úgy várjam az orvost,akinek ugye előzőleg szóltam telefonon.Na,itt buktatta be magát, hogy életében nem volt súlyosan lázas újszülöttje,vagy ha volt is,nem ezt csinálta,mert a doki úgy lebaxta volna,ha ilyet tapasztal,mint az atom,és akkor örülhet,ha megúszta volna ennyivel..
2015. máj. 20. 17:32
14/17 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok. Mégis mi 0% a válaszomban? Lepontozók, szerintetek rendben van az, ha egy csecsemő a tűző napon van fejfedő nélkül? Szuper.
2015. máj. 21. 09:10
15/17 anonim válasza:
Naponta találkozok itt olyan kérdéssel, amiből egyértelműen kiderül, hogy a kedves hölgy (aki épp gyerekvállalásra készül...) abszolúte nincs tisztában a női nemi ciklussal. Ma olvastam a kérdést, azt kérdezi baj e, hogy 4 nappal hamarabb jött meg neki, mint ahogy ő várta. Most erre mit lehet mondani? Hogy általános iskola 6. osztály, amikor elmagyarázzák, hogy a 21 napos ciklus ugyanolyan normális, mint a 35 és hogy keveseknek adatik meg az a szerencse, hogy mindig ugyanarra a napra jön meg, de még azoknál is sokszor előfordul változás? Hogy vki nem tudja mikor uralkodott Mátyás király az egy dolog, de hogy a saját testével nincs tisztában egy felnőtt nő? Na hát ilyenkor azért ledöbbenek
2015. máj. 21. 14:30
16/17 anonim válasza:
Régen,mikor anyukam varandos volt velem,es eppen meszelt,a szomszed neni kivette a meszelot a kezebol,h majd o folytatja,m hogy a baba szajabol kiesik a koldokzsinor ekkora nyujtozas kozben,es meg ehenhal :-D a baj az,h most is vannak ilyenek.
2015. máj. 23. 23:27
17/17 anonim válasza:
Tegnap tesco, pár hónapos hármasikrek hordozóban, apuci csokifagyival etette őket, hogy ne sírjanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!