Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fa vagy műanyag játékkonyha?...

Fa vagy műanyag játékkonyha? Előnyök/hátrányok? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk volt mindkettő.

Mindkettőt szerette a lányom.

Műanyagnál nekünk annyi volt, hogy volt ami megrepedt.

2015. máj. 17. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ikeas van. Egyeduli hatranya, hogy nem olyan divatos mint a muanyagok. A lanyaim gyorsan kidekoraltak igy szep szines lett. Volt, hogy felmasztak ra, de meg sem billent. Nagyon stabil (es bazi nehez. 3 gyerek gyotri evek Ota.
2015. máj. 17. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van. Az iktassa sajnáltatni annyit kifizetni, ez eléggé hasonló ahhoz. Én szeretem, a gyerek is, stabil, szép, tartós. Egyébként is jobban szeretem a fa játékokat, mint a műanyagot.

2015. máj. 17. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a fa sokkal szebb és tartósabb, meg természetesebb is, jobban hasonlít az igazihoz, lehet bővíteni stb.

A gyerekeknek a párom csinált ugyanolyan anyagból, mint amilyen a mi konyhánk és imádták!

Sajnos már kinőtték, így bevittük az oviba, de így legalább a kicsi játszik még vele néha :)

2015. máj. 17. 13:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtatok, én is a fa felé húzok, több okból is:

- szerintem a fa, mint alapanyag, tartósabb és időt állóbb

- a műanyagok kicsit gagyinak tűnnek számomra, de még a több tízezres darabok is

- a fa kiskonyhát esetleg lehet házilag alakítgatni, dekorálni is.

A műanyag mellett az olcsóság szól, hiszen egészen komoly, hiper-szuper, hangot adó konyhák is vannak relatíve megfizethető áron, valamint gondolom tisztítani is könnyebb, mint a fát.

Ennek ellenére valószínűleg a fánál maradok, meggyőztetek. :)

2015. máj. 17. 15:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk műanyag van és teljesen meg vagyunk elégedve vele: [link]

Szempont volt a magassága, mert a legtöbb 60-80 cm között mozog, ez pedig 95 cm és a munkalapja is kényelmes magasságban van. Hangot is ad, a legtöbb gyerek pedig tényleg ezt szereti, nálunk is a kávéfőző darálja és főzi is a kávét, teljesen életszerű. A modern külső nekünk speciel nagyon tetszik, úgy néz ki, mint egy miniatűr konyha, nem pedig egy játék. Itt a gyereknek tényleg olyan érzése van, mintha a felnőttek dolgával játszana. Könnyű is, bármikor áthelyezhető, könnyen tisztán tartható. Vagyis a műanyagnak is megvan az előnye, bár én is a természetesség pártján állok, de ez a kis konyha igazán jópofa. Ha már nem használjuk, tovább fogjuk adni.

2015. máj. 17. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!