Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ért valaki a játékkonyha...

Ért valaki a játékkonyha márkákhoz? Milyet vegyek?

Figyelt kérdés

2 éves lányunknak akarunk venni egy játékkonyhát, ami a kistesót is kiszolgálja majd. Nem akarjuk persze a legdrágábbat megvenni, de egy erős, jó márkát szeretnénk.

A fa vagy a műanyag a jobb? Azért gondoltam a műanyagra, mert az nem törhet el, ha dobálja az elemeket.

Ecoiffier - na ezt a márkát ismerem, ez rém gagyi

Kidkraft - ez még talán jó lehet

Smoby - erről nem írnak jókat

Janod - ez ugye a legdrágább..

Vilac- ez még megfizethető és jónak tűnik

Nektek milyen van, melyik márka vált be?

Köszi a segítséget.

2014. nov. 13. 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Tefal van nekünk. 35 ezer körül van az ára, de már 2 éve megvan és hibátlan még mindig.
2014. nov. 13. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Janod van, imádjuk, csodaszép, strapabíró, gyönyörűek a kiegészítői. A providajatek.hu-ról rendeltük tavaly karácsonykor (szinte minden játékunk innen van, nézz szét náluk).
2014. nov. 13. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
ugyan nekünk egyik sincs, de az Ikeásra nagyon rákattantam. Szerintem elnyűhetetlen. Bár horror áron van.
2014. nov. 13. 09:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem személy szerint taszít a műanyag konyha. Mi fából vettünk.

Innen a fehéret:

[link]

A tesóméknak a mellette lévő van. Az is szuper.

Nem törik, nem karcolódik, nagyon jó minőség. Nekem is először z ikeáson akadt meg a szemem, de sokallom az árát.

2014. nov. 13. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, mi is éppen azért választottuk a janodot, mert nagyon nem jön be a műanyag.
2014. nov. 13. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!