Melyik játékkonyhát választanátok?
Figyelt kérdés
3,5 éves kisfiamnak lenne húsvétra, ezt szeretné :)
Hármat néztem ki:
Snoby
Miele
vagy
A snoby előnye hogy a sütő is meg a hűtő is nyitható meg van kávéfőző.
A Miele meg hangot ad.
2013. márc. 20. 23:32
1/5 anonim válasza:
Én a leg magasabbat vennem, hogy állva tudjon mellette játszani, ne csak ülve, térdelve!
Inkább adnék érte többet, de legalább 105 centi magas legyen, hogy minél tovább tudja használni!
2/5 anonim válasza:
Nekünk ilyen van:
Sütô nyitható, kávéfôzô van hozzá és nem tudom pontosan, de olyan 100-105 cm magas.
3/5 anonim válasza:
Nekünk az első van, a lányom imádja. Karácsonyra kapta, azóta is minden nap játszik vele. Jó a minősége is, strapabíró. :)
4/5 anonim válasza:
Nekünk első van Smoby,nagyon praktikus nem foglal olyan nagy helyet,kb 2,5 évesen kapta a lányom.Nagyon szereti,ma pl eléült a székkel és autónak használta.Kapott hozzá műanyag étel és étkészletet,sokat játszik vele.4 éves
5/5 anonim válasza:
Ilyenünk van: [link]
Elég magas, hogy állva is tudjon mellette játszani, hangot is ad a főzőlap része, hűtő és sütő része nyitható. Karácsonykor jó áron fogtam ki, a lányom még félálomban is azzal játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!