Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hogy vált be a játékkony...

Kinek hogy vált be a játékkonyha, játékműhely? (többi kérdés lent)

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz az ikreim 2. születésnapja, és azt találtam ki, hogy a lányzó kap egy játékkonyhát, a fiú meg egy játékműhelyt.

A mindketten jelenleg 80 centi körül vannak. (79-81 centi). De amiket nézegettem, ennél kisebb magasságúak. Nem lehet nagyobbat venni? Vagy elég a kisebb is?

Illetve ki hogy, hol vette? Újat, használtat? Mennyi eszköz volt hozzá? (tányérok, esények, stb, illetve a műhelyhez szerszámok)

Illetve a gyerkőcötök szereti?

És képet, linket is kérnék, nagyon köszönöm:-)

2012. júl. 15. 22:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Kisfiam 14 hónaposan, karácsonyra kapott egy 80 centis kis konyhát. Már aznap játszott vele,azóta is imádja. Igaz Ő csak szerszámos ládát kapott, de azt már az 1. szülinapjára. Azzal is rögtön játszott. A láda még nagyobb kedvenc, folyton szerel Apával, vagy akár egyedül is. Én is azt tervezem, hogy a 2. szülinapjára kap egy barkácsasztalt, addigra tuti tudja majd használni is. Már 80 cm felett van a fiam, de a konyhával remekül elboldogul, egyáltalán nem érzi kicsinek. Süt, főz, mosogat. Vizet enged a kis csapból a kis bögrébe. :)

Szerintem jó ötlet az ikreknek. :)Még jó darabig tudják majd használni.

2012. júl. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!