Hol a legolcsóbb most a gyerekkonyha?
Figyelt kérdés
Gondolom vannak páran akik rendeltek Karácsonyra :) Ha nem muszáj nem keresgélnék órákig ha segítetek ki honnan vette? Esetleg link is jó jönne!
Előre is köszönöm! :)
2014. dec. 13. 15:13
1/13 anonim válasza:
Mi még nem vettünk. Én is ilyet keresek, de mindegyik olyan picike, hogy használhatatlan. Ha ezt tudtam volna, csináltatok valakivel, de nem sejtettem, hogy csecsemőkhoz vannak méretezve.
2/13 anonim válasza:
Jatekshop.eu vagy jatekkonyha.hu :)
3/13 anonim válasza:
Hátha még megjön karácsonyig, de nézz szét az ebay-en.
4/13 anonim válasza:
Mi fát vettünk 15-ért, olyan, mint az IKEA-s, és elég nagy is.
Fakopáncs játék
5/13 anonim válasza:
Nálunk -BP- tegnap szuper kiskonyhát láttam a LIDL-ben
7/13 anonim válasza:
A picit is ugyanolyan jól kihasználják a gyerekek, mint a nagyot. Raadásul pont ugyanolyan gyorsan megunják. Ne csinálj belőle gondot, a lidlis tökéletes játék, párszáz ft-ért utána mindig lehet kicsit bővíteni ezzel azzal.
8/13 A kérdező kommentje:
Majdnem mindennap járok a Lidlbe de eddig nem láttam. Ma direkt megnéztem de ma se találtam. Esetleg valaki tud mutatni képet,h milyen az,és esetleg az árát tudja valaki? Mert ha jó akkor elmegyek egy másikba megnézni. Köszi előre is! :)
2014. dec. 14. 10:51
9/13 anonim válasza:
10ezerbe kerül, de 88cm magas az egész. Hogy ne érdekelné már a gyereket, ha a térdénél van a pult magassága, azzal nem tud nomálrisan játszani.
10/13 anonim válasza:
Nekunk lidlis van, és a 4 és 2 éves gyerekem szuperül eljátszik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!