Melyik a legolcsóbb tápszer? SOS!
milupa fermentál
800g 942.-
Írasd fel a dokival szerintem ez a legolcsóbb
Az én fiam Humana Plus 1-et eszik, most 4 hónapos. Receptre 50%-os támogatás van a nem HA tápszerekre. A Humana Plus 1 receptre 600 Ft, recept nélkül 1225 Ft körül van: [link] Itt drágább, mindenképp gyógyszertárban kérd, mert üzletekben, drogériákban drágább, mint gyógyszertárban. Pl. ez a tápszer a Rossmannban 1800 Ft, a gyógyszertárban 1225 Ft.
Viszont, a sima 1-es tápszereket akkor használhatsz, ha neked vagy a gyerek apjának vagy közeli rokonnak nincs semmilyen élelmiszer allergiája, főleg laktózérzékenység. Ha ez előfordul a családban, akkor mindenképp HA-s tápszer kell a kicsinek, ezeknek a támogatása csak 25%.
A Humana HA1 Plus recept nélkül 2100 Ft körül van, receptre 1500 Ft körüli, ez a legolcsóbb HA-s tápszer a Humanak közül: [link]
Egyébként ajánlom a Humana-t, mind a 3 gyerekem ezt ette és szerintem jó minőség, van olyan jó, mint a Nestlé Beba. Persze, hiába veszel ilyen meg olyan tápszert, ha a babának fáj a hasa vagy székrekedése van tőle, akkor érdemes másikra váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!