Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nania gyermekülés 15-36 kg...

Nania gyermekülés 15-36 kg Starter Sp-rol vélemény? Nagyszülők kocsijába kellene. Használja valaki? Milyen? Nagyon gagyi? Ez a legolcsóbb. Vagy inkább egyel drágábbat vegyünk? Graccot?

Figyelt kérdés
A miénkben cybex pallas 2 van de a nagyiékhoz is kellene a nyárra.
2014. jún. 18. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak olvastam, hogy rettentő gagyi és ha jól tudom bukott meg ADAC teszten. Nekünk maxi cosi van a nagyiék kocsijában. De mi még 9-18kg-nál tartunk. Nem akarok okoskodni, és lehet, hogy a nania 15-36kg gyereküléssel nincs semmi baj, de magáról a márkáról jót nem hallottam.

Pont mostanában volt egy cikk, hogy a gyerekeknek nagyon tetszik, mert hercegnő és verdás is van, de biztonság szempontjából 0.

2014. jún. 18. 17:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

A színe mintája nem érdekel. De közben olvasom itt a gyakorin a véleményeket és nem irnak túl jót mások sem. Lehet át kell gondolnunk ezt a dolgot még egyszer. Sajnos meg nem tudom nézni. Eddig mindig béreltük az ülésekt ha haza utaztunk.

Azért várok még véleményeket, hogy melyek azok az ülések amik nem túl drágák de elfogadhatóak.

2014. jún. 18. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:

mennyi a max. amit rászántok?

a Nania borzalmas minőségű. élőben ha ránézel, akkor is látszik.

2014. jún. 18. 18:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom. De ahogy nézem a következő árkategória 20 ezer körül van. Brendonon keresgélek.

Melyik az ami már elfogadható az alacsony árkategóriában?

2014. jún. 18. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Naniat,Gracot ne.Mindkettő megbukott az ADAC teszteken.Mi is nagyszülőkhöz akartuk-a mi kocsijainkban isofixes Römerek vannak,9-18,és 15-36-os kategóriában-a végén STM ülések lettek a nagyszülőkhöz.Nem olcsó,de legalább biztonságban tudjuk a gyerekeket.Sajnos a baj egy saroknyi utazás alatt is megtörténhet....3 gyerekes anyuka
2014. jún. 18. 20:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Utolso!

Az STM explorert milyennek talalod?

2014. jún. 20. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok:nagyszülői kocsiba tökéletes...
2014. jún. 20. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!