Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mi a bevett válaszotok...

Nektek mi a bevett válaszotok a "mikor jön már a baba? " kérdésre?

Figyelt kérdés

Próbálkoztok egy ideje, nem sikerül, vetélések, simertelenség. Persze egy idő után kérdezgetik a rokonok, ismerősök, hogy mikor jön már a baba? Mi erre a jó válasz? Sokszor nem érik be annyival, hogy majd, ha eljön az ideje, mert akkor folytatják, hogy de próbálkoztok? De mióta? De miért nem sikerül? stb...

Azt sem szeretném mondani, hogy még nem akarunk, nem szertek hazudni és nagyon rosszul érezném magam attól, ha azt mondanám, hogy nem akarok...

Szóval nálatok mi a titkos fegyver erre a kérdésre?

2015. máj. 15. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A válasz:egyszer. A kérdezősködést meg nem hallom meg!

Pl.én még sosem kérdeztem ilyet mástól! És hogy miért nem? Azért, mert szimplán eljut az agyamig, hogy mennyire magánügy ez ill.van egy pár ismerősöm, aki pont a kérdező problémájával küzd és nem segít a folyamatos nyaggatás...

2015. máj. 15. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam mondani, hogy már írtunk a gólyának, de úgy néz ki nem olvasta a levelet. :)
2015. máj. 15. 14:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Én se kérdeztem soha ilyet senkitől. Manapság már olyan sokan küzdenek teherbeesési gondokkal, hogy én szégyelném megkérdezni, mert mi van, ha szeretnének, csak nem sikerül és épp belegázolok a lelkükbe. Erre úgysincs jó válasz. Ugyanilyen kreténségnek tartom a jól meg vagy hízva kijelentést, erre is mit lehet mondani? Tényleg? Észre se vettem...
2015. máj. 15. 14:32
 14/14 anonim ***** válasza:
"És nálad?" vagy: "Akkor, amikor nálad, megvárlak."
2015. máj. 21. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!