Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem rendelek a gyereknek...

Ha nem rendelek a gyereknek tortát nagyon rossz anya vagyok és csóró?

Figyelt kérdés
Komolyan ez a mai felfogás? Szégyen!
2015. máj. 15. 08:43
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%

A véleményemet már leírtam... Most jöjjön pár válaszlehetőség:

- Miért, te rendeled? Nem tudsz sütni?

Vagy:

- Igen, én sütöm. Most már egyenesbe jöttünk annyira, hogy megengedhetjük magunknak, hogy minőségi alapanyagokból csináljam magam. Igaz, így drágább, meg több idő, de a drágám megér nekem ennyit. Miért, neked nem?

Illetve:

-Igen, én sütöm. A múltkor találtam egy iszonyat jó receptet, igaz, piszok drága, de nincs benne semmi felesleges adalékanyag, mint a cukrászdaiban. Így úgy döntöttem, idén nem az olcsó cukrászdait veszem, hanem valami egyedit találok ki.

2015. máj. 15. 15:00
 42/50 anonim ***** válasza:
én mindig jobban is szerettem az otthoni sütit :-) valahogy az jobb :-)
2015. máj. 15. 16:17
 43/50 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, legközelebb már megvédem magam csak ez most hirtelen jött :D
2015. máj. 15. 17:22
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a lányom elsős volt, és szülinapi partit csináltunk , tőlem is megkérdezte pár anyuka, hogy melyik cukrászdából fogok tortát rendelni. Mondom, nem rendelek, majd én sütök otthon. Az egyik anyuka erre a következőt mondta:

- Nem is gondolta volna, hogy anyagi gondjaink vannak, mert az Ágota cukrászda elég olcsó, és isteni finom ott a sütik, torták. Ha gondolom, akkor kisegít, hogy tudjak rendelni.

Azt hittem leszakad a képem! Mondom a nőnek, hogy örülök, hogy dicsérte az Ágota cukrászdát, ugyanis ott dolgozom mint cukrász, és 4-ed magammal én sütöm a tortákat..

Majd szépen faképnél hagytam. Na azóta sem vagyok jó viszonyban azzal a nővel, pedig nyomul ezerrel..:)

2015. máj. 15. 17:50
 45/50 A kérdező kommentje:
Na azért mondom... ne aggódj mostantól énis tartom tőlük a távolságot.
2015. máj. 15. 18:09
 46/50 anonim ***** válasza:
78%

- jesszusom TE képes vagy mindenféle adalékkal etetni a gyereked ???? meg E számmal ? Tudod te milyen veszélyes az ! szerintem jobb ha utána néázel a neten mert hihetetlen mi van a cukrász sütikben !

és szörnyedj el jó alaposan !

:-D

2015. máj. 15. 18:13
 47/50 A kérdező kommentje:
:D Köszi!
2015. máj. 15. 18:16
 48/50 anonim ***** válasza:
78%

én nem tudok sütni. valahogy mindig elrontom... de tisztességesen minden évben megpróbálok egy tortát sütni a gyereknek! 1. szülinapjára nem, annyira bántott, hogy azóta próbálkozom. amit a családdal eszünk azt veszem, de az itthoni mindig az én művem már évek óta :) csináltam már teknős tortát, csokitortát, gyümölcs tortát, diótortát... :)

ha ettől szaranya vagyok... :) mondjuk mitől nem az az ember lánya? már a szoptatásnál kezdődik, sőt volt már itt egy olyan kérdés, hogy mit képzel az ismerőse, hogy kiírta a fb-ra, hogy "isten éltesse a gyerekét aki 1 éve született", pedig császáros volt! szóval kb tök mindegy it teszel, úgyis van olyan szuperember aki szerint szaranya vagy, nem kell ezzel foglalkozni :)

2015. máj. 15. 20:25
 49/50 anonim válasza:

én 30 éves vagyok és az anyám eddig egy szülinapomra sem sütött tortát.

mégse mondanám h szr anya, legfeljebb h szr mber (voltak dolgai még)

úgyhogy nyugi...

2015. jún. 4. 13:44
 50/50 anonim válasza:
0%
nem minden esetben kell a gyereket körbe ajnározni ..az öcsém bukott abban az évben semmi nem volt nem még torta.anya mindig vett neki..kezd észhez kapni mert akkor karácsonyra sem kapott.de megérte.itt máshol mindenki maga tudja.
2016. jan. 27. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!