Ha nem rendelek a gyereknek tortát nagyon rossz anya vagyok és csóró?
A véleményemet már leírtam... Most jöjjön pár válaszlehetőség:
- Miért, te rendeled? Nem tudsz sütni?
Vagy:
- Igen, én sütöm. Most már egyenesbe jöttünk annyira, hogy megengedhetjük magunknak, hogy minőségi alapanyagokból csináljam magam. Igaz, így drágább, meg több idő, de a drágám megér nekem ennyit. Miért, neked nem?
Illetve:
-Igen, én sütöm. A múltkor találtam egy iszonyat jó receptet, igaz, piszok drága, de nincs benne semmi felesleges adalékanyag, mint a cukrászdaiban. Így úgy döntöttem, idén nem az olcsó cukrászdait veszem, hanem valami egyedit találok ki.
Amikor a lányom elsős volt, és szülinapi partit csináltunk , tőlem is megkérdezte pár anyuka, hogy melyik cukrászdából fogok tortát rendelni. Mondom, nem rendelek, majd én sütök otthon. Az egyik anyuka erre a következőt mondta:
- Nem is gondolta volna, hogy anyagi gondjaink vannak, mert az Ágota cukrászda elég olcsó, és isteni finom ott a sütik, torták. Ha gondolom, akkor kisegít, hogy tudjak rendelni.
Azt hittem leszakad a képem! Mondom a nőnek, hogy örülök, hogy dicsérte az Ágota cukrászdát, ugyanis ott dolgozom mint cukrász, és 4-ed magammal én sütöm a tortákat..
Majd szépen faképnél hagytam. Na azóta sem vagyok jó viszonyban azzal a nővel, pedig nyomul ezerrel..:)
- jesszusom TE képes vagy mindenféle adalékkal etetni a gyereked ???? meg E számmal ? Tudod te milyen veszélyes az ! szerintem jobb ha utána néázel a neten mert hihetetlen mi van a cukrász sütikben !
és szörnyedj el jó alaposan !
:-D
én nem tudok sütni. valahogy mindig elrontom... de tisztességesen minden évben megpróbálok egy tortát sütni a gyereknek! 1. szülinapjára nem, annyira bántott, hogy azóta próbálkozom. amit a családdal eszünk azt veszem, de az itthoni mindig az én művem már évek óta :) csináltam már teknős tortát, csokitortát, gyümölcs tortát, diótortát... :)
ha ettől szaranya vagyok... :) mondjuk mitől nem az az ember lánya? már a szoptatásnál kezdődik, sőt volt már itt egy olyan kérdés, hogy mit képzel az ismerőse, hogy kiírta a fb-ra, hogy "isten éltesse a gyerekét aki 1 éve született", pedig császáros volt! szóval kb tök mindegy it teszel, úgyis van olyan szuperember aki szerint szaranya vagy, nem kell ezzel foglalkozni :)
én 30 éves vagyok és az anyám eddig egy szülinapomra sem sütött tortát.
mégse mondanám h szr anya, legfeljebb h szr mber (voltak dolgai még)
úgyhogy nyugi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!