Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem rendelek a gyereknek...

Ha nem rendelek a gyereknek tortát nagyon rossz anya vagyok és csóró?

Figyelt kérdés
Komolyan ez a mai felfogás? Szégyen!
2015. máj. 15. 08:43
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy rossz anya vagy! Otthon sütni!? Milyren maradi már az! :) :) Termèszetresren az oviba/bölcsibe is vigyèl, de nehogy sk kèszültet, csakis boltit, hiperszuper, csillivilli , mesefigurás, fondantosat. Csak az a trendi manapság. Sajnos itt tart a világ!
2015. máj. 15. 09:29
 22/50 anonim ***** válasza:
79%

Uhh. Basszus. Én is szaranya vagyok. És még csóró is.

Ráadásul cukrász. Ez már pofátlanság! :)

Mondjuk a fél óvoda várja a lányom szülinapját , mert arra aztán odaleszem magam, színes/krémes sütikkel. Tavaly szivárványos muffin volt, idén nutellás woopie pie.

A legtöbb ötlet youtuberól van.

A férjem is cukrász, és ő csinálja a legjobb piskótát.

2015. máj. 15. 09:48
 23/50 A kérdező kommentje:
Utolsó, nyitom az ablakot, kérlek küld kicsit a tudásodból! Köszi :p
2015. máj. 15. 09:50
 24/50 anonim ***** válasza:
69%
Én 28 éves vagyok, és most várom az első babám. :) Anyukám amikor 1 éves voltam sütött nekem csokitortát amin mindenféle színü cukorkák voltak. Én azóta is minden évben olyat kérek, és a halálom napjáig emlékezni fogok rá, hogy anyukám nekem ilyet sütött. Én is ilyet fogok sütni a gyerekeimnek. Nagyon divatos lett manapság a bolti mindenféle hello kittis meg pókemberes meg stb torta. De erre ki fog emlékezni? Tudod én megmondtam volna az illetőnek, hogy szálljon magába és gondolja végig, hogy mi is az értékrendje. Nagyon pénz körül forog manapság a világ. Én is megtehetném, hogy megveszem , meg gondolom még sokan mások, csak épp nem ez a lényeg..
2015. máj. 15. 09:52
 25/50 anonim ***** válasza:

nálunk az a hagyomány h a szülinapos kérheti h milyen tortás süssek :-)

a vendéggyerekek is szeretik és mindig megeszik :-)

a boltit (1x rendeltem időhiány miatt)nem ették meg több mint a felét ki kellet dobni :-(

sőt 1-2 évesen nem is volt torta mivel úgysem ehetett belőle - gyümölcs saláta volt és pici szendvicskék

ellenben volt sok játék és mikor nagyobbak lettek esti mozizás :-)

2015. máj. 15. 09:52
 26/50 anonim ***** válasza:
12%

Én letojom, ha más így gondolja. Eddig még sose rendeltem a gyereknek tortát (igaz, még csak 3 szülinapja volt), és nem csóróságból, mert amit sütöttem legalább 2-szer, ha nem 3-szor annyiba került, mint egy cukrászdai (na igen, a minőségi alapanyagokat nem adják ingyen)

Sőt, ha már itt tartunk a férjemnek se szoktam rendelni, sőt ha bárkihez megyünk is valamilyen alkalomból, akkor magam sütöm a tortát vagy süteményt, boltit vinni egy majom is tud.

2015. máj. 15. 09:59
 27/50 anonim ***** válasza:
Hidd el sokkal jobban örülnek neki ha Anya süti! Egyáltalán nem vagy rossz anya. Aki tudna de nem süt és megveszi a tucatot az jó anya?
2015. máj. 15. 10:22
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

"...boltit vinni egy majom is tud."

Azért sértegetni nem kellene másokat.

2015. máj. 15. 10:23
 29/50 anonim ***** válasza:
Ez nem sértés.
2015. máj. 15. 10:28
 30/50 A kérdező kommentje:

Tudjátok, pici falu, itt mindenki kiváncsi, tudják kinek mikor van a születésnapja. Mentem a boltba megvenni a hozzávalókat, erre tessék. Köpni nyelni nem tudtam komolyan mondom.

Én utánaolvastam egyébként, hogy cukrászatokban jilk masszából készítik a piskótát, mert nem kell vacakolni vele, hanem csak összekeverni a cuccot és kész. Nézzetek utána mi az a jilk massza (másik neve fókazsír). Fujj :D Inkább megpróbálkozom vele itthon :)

2015. máj. 15. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!