Ha nem rendelek a gyereknek tortát nagyon rossz anya vagyok és csóró?
Uhh. Basszus. Én is szaranya vagyok. És még csóró is.
Ráadásul cukrász. Ez már pofátlanság! :)
Mondjuk a fél óvoda várja a lányom szülinapját , mert arra aztán odaleszem magam, színes/krémes sütikkel. Tavaly szivárványos muffin volt, idén nutellás woopie pie.
A legtöbb ötlet youtuberól van.
A férjem is cukrász, és ő csinálja a legjobb piskótát.
nálunk az a hagyomány h a szülinapos kérheti h milyen tortás süssek :-)
a vendéggyerekek is szeretik és mindig megeszik :-)
a boltit (1x rendeltem időhiány miatt)nem ették meg több mint a felét ki kellet dobni :-(
sőt 1-2 évesen nem is volt torta mivel úgysem ehetett belőle - gyümölcs saláta volt és pici szendvicskék
ellenben volt sok játék és mikor nagyobbak lettek esti mozizás :-)
Én letojom, ha más így gondolja. Eddig még sose rendeltem a gyereknek tortát (igaz, még csak 3 szülinapja volt), és nem csóróságból, mert amit sütöttem legalább 2-szer, ha nem 3-szor annyiba került, mint egy cukrászdai (na igen, a minőségi alapanyagokat nem adják ingyen)
Sőt, ha már itt tartunk a férjemnek se szoktam rendelni, sőt ha bárkihez megyünk is valamilyen alkalomból, akkor magam sütöm a tortát vagy süteményt, boltit vinni egy majom is tud.
"...boltit vinni egy majom is tud."
Azért sértegetni nem kellene másokat.
Tudjátok, pici falu, itt mindenki kiváncsi, tudják kinek mikor van a születésnapja. Mentem a boltba megvenni a hozzávalókat, erre tessék. Köpni nyelni nem tudtam komolyan mondom.
Én utánaolvastam egyébként, hogy cukrászatokban jilk masszából készítik a piskótát, mert nem kell vacakolni vele, hanem csak összekeverni a cuccot és kész. Nézzetek utána mi az a jilk massza (másik neve fókazsír). Fujj :D Inkább megpróbálkozom vele itthon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!