Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem rendelek a gyereknek...

Ha nem rendelek a gyereknek tortát nagyon rossz anya vagyok és csóró?

Figyelt kérdés
Komolyan ez a mai felfogás? Szégyen!
2015. máj. 15. 08:43
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
De az, kár ha nem érzed. Ezzel én ezt le is zárnám, nem rosszabb és nem jobb senki sem attól a másiknál, ha süt.
2015. máj. 15. 10:47
 32/50 anonim ***** válasza:

Ez butaság :)!

Én 1x akartam rendelni formatortát a fiamnak,ami laktózmentes.A közeli cukrászdák be sem vállalták,a sima formatorta is 10 ezer közeli lett volna.Azóta sütök,a gyerekek imádják,rakok nekik rá smartiest,gumimacit,gyümölcsöt.Sokkal jobban örülnek neki,mint bármi másnak.Itthon pedig tudom mi van benne,mert legtöbbször a szülinapi bulikba nem is gondolnak rájuk külön,így nem ehetnek máshol tortát.

A kisebbik fiam 6.szülinapjára egy hatpöttyös legó formájú tortát sütöttem,jobban örült neki,mint z ajándéknak.

Egyébként sokszor panaszkodnak ismerősök,hogy a drága mesés torták nem érnek semmit,mert nagyon rossz az ízük.

2015. máj. 15. 10:55
 33/50 anonim ***** válasza:
22%

"De az, kár ha nem érzed. "

Hát bocs, ha sérti az önérzetedet. Attól még igaz marad. Aki csak azért veszi a boltban a tortát, hogy ő elmondhassa, hogy milyeszuperember csak mert ő ott vette, és nem otthon csinálta (mert hát az sose lesz profi munka), nos az egy majom.

2015. máj. 15. 11:09
 34/50 anonim ***** válasza:

Uh, a jilk tényleg undorító, és olyan mint a vazelin.

Mondjuk én csak nagy cukrászdában láttam, mint állag javító. A kicsiknek nem éri meg használni.

Ami viszont cukrászati és undorító, az a barackÍZ.

Zselécukor állagú, géppel kell kikeverni, mert csak azután kenhető, ráadásul nem sok köze van a barackhoz. Viszont olcsó. Még a bolti barackíz is jobb.

2015. máj. 15. 11:16
 35/50 A kérdező kommentje:
És nem találtam meg sehol az összetevőit. Érdekes ugye? Vagy jobb ha nem tudjuk mi is az? :D
2015. máj. 15. 11:56
 36/50 A kérdező kommentje:
Mármint a jilknek.
2015. máj. 15. 11:56
 37/50 anonim ***** válasza:
A gyerekeknek, mindig sütöm, az utolsó kettő, már "forma" torta volt. Imádom készíteni, díszíteni, amíg van rá erőm és persze igény :) így fogom készíteni. Az oviba nálunk csak cukrászdait lehet vinni :(, úgyhogy néha vennem is kell.
2015. máj. 15. 12:45
 38/50 anonim ***** válasza:
:D ha vettél volna az lett volna,hogy lusta disznó vagy,nem vagy képes te sütni :D
2015. máj. 15. 14:08
 39/50 A kérdező kommentje:
Lehet... mondom eddig rendeltem itt a faluba van egy cukrászda, eddig nem kaptam ekkora leb.szást. Kicsit kiakasztott, főleg olyan emberektől akirön nem gondoltam volna. Dehát, ezekből csak megtanulja az ember, hogy jobb 2 lépés távolságot tartani.
2015. máj. 15. 14:37
 40/50 anonim ***** válasza:

Jó ég!:) Ne haragudj, de ez eléggé komikus számomra, cukrászdából is lehet gagyi ezer forintos tortát rendelni, és otthon is lehet készíteni 10ezer Ft-os tonkababos, svájci csokoládékrémes tortát sütni (túlzok, nyilván.)

Az én ismeretségi körömben inkább dícséreteket hoz az a torta, amit otthon süt az anyuka a gyermekének.

A te ismerőseid szerint én is rossz anya lennék, mert világ életemben magam sütöttem a tortákat, a lányom 1 éves születésnapjára is én sütöttem. Ráadásul kettőt is. Júj!

Ne foglalkozz velük, süss csak tortát a kicsinek, hidd el, tök jó érzés készíteni, majd nézni az arcát amikor megkóstolja!:)

2015. máj. 15. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!