Szép, ritka és különleges lánynevek?
Figyelt kérdés
Valami nem túl gyakori lánynevet szeretenék. Nekem tetszik az Izabella, Bogi, Kinga, Leila, Fanni. Azért nem szeretnék nagyon extrát, amiről még senki nem hallott csak jó lenne ha nem hívnának minden 3. gyereket úgy és ne legyen olyan nagyon gyakori vagy felkapott mint pl. Hanna, Anna, Júlia, Erzsébet, Ildikó, Virág, Csenge, Kati, Mária, Lili, Krisztina.2015. máj. 11. 16:28
21/28 anonim válasza:
Ella, Elena, Alexia, Hilda, Írisz, Karola, Liliom, Miléna, Nella
23/28 Kun Sára válasza:
Hedvig, Hilda, Zelma, Áriel, Rozália, BEÁTA, Auguszta, Lea, Laura, Rebeka, ORSOLYA, Lara, LANA, Ivett, Olívia, OLGA,Luca, Elza, Petra, Pálma, Tünde, Diána, Mónika, Eleonóra, Teréz, Terézia, Sarolt, Sarolta, Réka, Ada, Mandula, Hóvirág, Virág, Lizbet, Alma, Anaztázia, Gabriella, Judit, Viktória, Piroska, Ivett, Theodóra, DÓRA, Nóra, Ágnes, Erzsébet, Anikó, Anita, Aranka, Jázmin, Linda, Hella, Kiara, Lianna, Csilla, Csillag, Fruzsina, Franciska, Frida, Lilla, Gábriel, Hajnalka, Miléna, Heléna, Léna, Boróka, Renáta, Tímea, Otília, Liliána, KLÁRA, Lujza, Margit, Roxána, Hanga, Izabel, Izabella, Melissza, Melinda, Írisz, Bernadett, Berill, Lilien, Vivien, Rolanda, Elizabet, Cintia, Szófia, Zoé, Bianka, Blanka, Kata, Katalin, Kamilla, Dorka, Zorka, Vanda, Villő, Vanessza, Valéria, Valér, Gréta, Lívia, Lenke, Ágota, Tamara, Dzsenifer, Csenge, Zsuzsa, Zsuzsanna,Szuzanna, Eszter, Szabina, Szabrina, Karola, Karolina, Karina, Berta, stb.
24/28 anonim válasza:
Bogi és Anna a kislányaim, a másik leányzó Liliána. :D
Ami ritka név, és listás volt:
Babett
Florina
Franciska
Benedikta (nem túl szép, DE ÍZLÉSEK ÉS POFONOK, hátha megfog valakit)
25/28 anonim válasza:
Előző vok, a Franciska és a Benedikta nem volt listás, elfelejtettem odaírni, hogy azok nem.
27/28 anonim válasza:
Engem Leilának hívnak. Szerintem szép név.
28/28 anonim válasza:
Alíz, Noémi, Nina, Míra, Mirella, Csenge, Csilla, Cintia, Vivien, Virág, Luna, Lina, Kitti, Kinga, Hanga, Gerda, Fanni, Dorina, Sarolta, Amanda, Elina, Réka, Tímea, Zoé, Inez, Olívia, Panna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!