Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Masfel evest egy hetre otthon...

Masfel evest egy hetre otthon hagyhatunk a ritkan latott nagymamaval?

Figyelt kérdés
Anyukamat csak evente 3x latja kb egy hetre,meg neha skypon.Egy hetre rahagyhatjuk masfel evesen?
2015. máj. 10. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Ez Magyarországon nem szokás. A húgom (már évek óta Angliában élnek) simán hazaküldi anyuékhoz, anyósáékhoz a 6 éves és a 2 éves gyerekeket kb. 3-4 hétre. Az egyik nagyszülő hozza őket repülővel a másik viszi. Pedig ők tényleg anyához vannak szokva.
2015. máj. 10. 13:02
 12/15 anonim ***** válasza:
6%
Én biztosan nem hagynám ott egy hétre sehol a gyerekemet, nemhogy a másfél évest de még a 4 évest sem. Így meg, hogy alig ismeri anyukádat...nem tudom, ezt hogy gondoltátok.
2015. máj. 10. 13:19
 13/15 anonim ***** válasza:
33%
Nem hagynám. Kicsi hozzá, nem ismerik egymást kellően.
2015. máj. 10. 14:32
 14/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
2015. máj. 10. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Gyerkoctol fugg...en a lanyomat ott szoktam hagyni, o keri ha megyunk mamaekhoz had aludjon ott...mivel majd egy ora kocsival, igy 3-5 napig szokott maradni.most 2 eves,de egy evesen is ott maradt siman... Attol fugg milyen a gyermeked....
2015. máj. 11. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!