Miért van az hogy olyan lesz terhes aki nem akar gyereket? és aki akar annak nem lehet?
Figyelt kérdés
Van egy 16 éves lány osztálytársam és szilveszter kor volt meg utoljára azóta egyszer nem védekeztek a pasijával nem tudni az okát hogy mért és terhes lett! nem akarja a gyereket elakarja vetetni úgy beszél a gyerekről aki a pocijában van mindha egy zsák szemét lenne amit a kukába kéne kidobni! én reagálom túl vagy felháborító? ha nem akar gyereket mért nem védekezik? mért lehet terhes olyan aki nem is akar soha életébe szülni?2010. febr. 23. 16:03
11/13 anonim válasza:
Véleményed lehet, de ahhoz neked semmi közöd, hogy az ő életében mi lenne a jó..
12/13 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló én nem tudom mi lenne az ő életében a jó de én nem tundék úgy élni hogy az anyám belövi magát akkor öszeverik egymást élettársával a csaj rendörségre jár, akkor plusz őt mnidenért megveri hát mnidegy
2010. febr. 23. 16:54
13/13 anonim válasza:
Ahogy írta az első, ez az élet!
Egyébként ebből csak vita lesz, mert az abortusz...blabla. Felelőtlen volt, övé a döntés. Egyébként 19 évesen én védekezéssel estem teherbe és nem tartottam meg. Aztán 26 évesen megint védekezéssel, csak akkor már nem fogamzásgátlót szedtem. Ekkora már volt "rendes életem" és most másfél éves a lányom. Most várom a 2. babát, akit már terveztünk. Szerencsés vagyok. Ciki is volt az egyik ismerősömnek megmondani, hogy akaratom ellenére összejött 1 bébi nekik meg 4 év alatt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!