Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik, hogy igazat mond az...

Létezik, hogy igazat mond az a nő, aki azt állítja nem tudta hogy terhes és pillanatnyi elmezavarra hivatkova lefagyasztotta a gyerekét?

Figyelt kérdés
Részemről kötve hiszem. Nem török pálcát, de mégis... Szeirntem így próbál a bűne alól mentesülni, hogy szegény, szerencsétlen tudatzavarosnak állítja be magát. Még ha nem is érzem 9 hónapig, hogy bennem van a baba, akkor ha már egyszer megszülöm, akkor az ijedtségtől üvöltök és rohangászok, nem pedig kifundálom, hogy na most kiszedem, becosmagolom és leviszem a pincébe... Undorító és nem tudom sajnálni!
2009. nov. 23. 00:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen igazad van! Nálam is kiütötte a biztosítékot, mikor láttam a riportot. Nem létezik, hogy egy anya, akinek 2 gyereke van, nem tűnt fel neki, hogy van benne valaki. Most az tökmindegy hogy szült, mert ha császározták, mondhatja azt, hogy nem tudta milyen a szülési fájdalom, azért nem is gondolt rá. Tuti hogy az ügyvédje mondatta ezt vele, hogy ne legyen beszámítható. Ha még igaz is lenne.. egy épelméjű akkor sem tesz ilyet, hogy megöli a gyerekét. Minimum felkelteném a férjemet, hogy segítsen már, mert ez és ez van. Megérdemli a büntetését.
2009. nov. 23. 00:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Erről nem hallottam. Bővebben?
2009. nov. 23. 01:16
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Én is láttam a riportot, később az ismétlést is...

Szerintem hazudik!

Megszüli a gyereket a W.C.-ben... Nem tudja mi történt, de becsomagolja és az erkélyre teszi...

Utána reggel, amikor a férje döbbenten látja a vért s vinné a kórházba, akkor kirohan az erkélyre és a csomagot leviszi a pincébe és beteszi a fagyasztóba...

Erre mind VAN ESZE, csak éppen azt nem tudja mi történt vele???... Ugyanmár!

Azt sem hiszem, hogy 9 hónapon át semmi jelét nem érezte a terhességének???... A férje sem vette észre???...

A terhességnek milliónyi jele van egy külső szemlélődő számára is!

A szülés sem úgy jön rá egy nőre, hogy csikar a hasa, kimegy a W.C.-re és simán kipottyan belőle egy kisbaba!

Még annak sem ilyen, aki már 10 gyereket szült!

Én inkább arra tippelek, hogy ez a nő már többször csinálta ezt, eddig mindig sikerült eltitkolni a szüléseit, eltüntetni a babákat, de most váratlanul komplikáció történt, nem állt el a vérzés, kénytelen volt kórházba menni! Így derült ki a történet...

Azon sem fogok csodálkozni, ha majd kiderül : a férj is benne volt a dologban, de ezt a történetet találták ki gyorsan, mert nem tudtak hirtelen mit tenni, muszáj volt orvoshoz menniük.

Szerencsétlen kisbaba... Ha már megszülte, örökbeadhatta volna, más szülők boldogan felnevelték volna!!! :-[

2009. nov. 23. 04:08
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nyilatkozott egy pszichológus erről...hogy lezárta a tudatát,és egyáltalán nem akarta ezt megtudni,észre venni...hogy terhes!Azt mondta,a férjével is rosszabb volta viszony...hát elég rossz lehetett,ha senki sem vette észre,hogy egy kb. 35-36 hetes baba elég nagyokat rugdal!Lehet nem a férjétől volt vagy nem tudom,de szörnyű!Egy ember lehet akár 140 kg-os,a vége felé akkor is látszik,hogy máshogyan kerek a hasa nem olyan,mintha simán meghízott volna!Tehát nem értem a környezetét sem...őt sem!Azt mondta a nőci,hogy előtte sem volt már maga,furán érezte magát,mintha teljesen kifordult volna...na de erre van a férje és 2 nagy fia,hogy ezt észrevegyék és segítsenek neki...mondjuk pszichiáter!Ha tényleg sokkot kapott volna akkor mikor másnap felkelt nem sietett volna átrakni a hűtőbe a babát,hisz nem is emlékezett volna rá,hogy ő szült!Na itt van a lyuk a történetben!!!!
2009. nov. 23. 06:36
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
A nagylányom kérdezte,hogy lehetséges-e ilyen.Mondtam,hogy elhiszem addig,amíg a gyereket nem dugdosta el,vagyis a 06.36-os íróval egyezik a véleményem.
2009. nov. 23. 07:30
 6/11 anonim ***** válasza:
77%

Jaj, pont néztem tegnap is, meg ma is ez van a Mokkában. Engem végtelenül irritál a nyafogása, siránkozása ennek a nőnek. Ahogy mondta ma reggel a Claudia, hogy az az asszony válaszol, aki mindezekre a kérdésekre tudja a választ, hát dehogy tudja ez, csak hebeg habog hogy ő nem emlékszik.

Aki már szült KÉT gyereket, az észre veszi, hogy terhes. A rejtett terhesség mint olyan általában olyanoknál fordul elő, akik még nem szültek. De akik már kétszer is...

Ez a pillanatnyi elmezavar meg... Ezt mondani bárki mondhatja. Persze nem volt tudatában.

Én nagyon örülök, hogy szigorították a törvényt, mert korábban "csecsemőgyilkosságért" 5 évet lehetett kapni. Hát bakker, ez ugyan úgy emberölés, mintha egy felnőttet ölne meg, sőt még durvább, hiszen még indítéka sem lehet! És aki a saját gyerekét képes megölni, azt ültessék is csak le. Vagy ha annyira ragaszkodik az elmezavar meséjéhez, akkor kényszer gyógykezelés, de onnan aztán ki ne jöjjön egyhamar.

2009. nov. 23. 07:51
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Engem még az is idegesit ebben a történetben, hogy azt mondják hogy ez egyfajta betegség, hogy nem veszi észre hogy terhes. Ezek után már mindenre ki fogják találni hogy betegség. Majd az is betegség lesz ha egy anya halálra veri a gyerekét mert idegesiti hogy sir???

Különben meg én is azt érzem hogy ezt az egész történetet kitalálták a férjjel és az ügyvéddel együtt hogy enyhébb itéletre számitsanak.

2009. nov. 23. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem eléggé megviselt ez a történet, de szerintem elmezavar volt, nem hiszem, hogy szándékosan tette. És honnan tudjátok, kiből mit vált ki egy sokkos állapot? Ti 100%-ra tudjátok, hogy sosem tennétek semmi olyat, amit most elítéltek?
2009. nov. 23. 10:43
 9/11 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én vagyok ennyire szkeptikus a hír hallatán. Szerintem is egyértelmű az ügyvédi manipuláció, és a nő totál beszámítható. Ha meg tényleg nem, akkor bizony ebből nem lehet kigyógyulni, igenis legyen kényszer gyógykezelés alatt élete végéig. Méghogy szabad lábon akar védekezni??? Persze, mindenkinek jobb otthon, de ha elmezevara volt, akkor majd megöli a szomszédot is vagy a családja többi tagját? Felháborít.
2009. nov. 23. 12:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag minta család anya volt aki soha az életbe egy rossz szóval sem bántotta a gyermekeit.....tanult egyetemet végzett nő......könyörgöm akinek már van két gyermeke el ne mesélje már nem érezte hogy terhes főleg az utolsó trimeszterben, meg akár milyen nagy darab asszony is volt ilyen akkor sincs hogy nem látszódik rajta a terhesség nagy kamu az egész én nagyon eítélem mélységesen őt is meg a hozzá hasonlókat is akik ilyet csinálnak!!!!!!Valaki azt válaszolta itt közületek hogy ne ítélkezzünk nem tudhatni mi mikor kerülünk ilyen helyzetbe.....hát semmikor az biztos, ne mesélje el nekem senki hogy ez tudat hasadásos állapotnak köszönhető!!!!!!

Sőt nagyon felháborodtam hogy 3évvel ezelőtt az ilyet 1-4 évig börtön büntetésre ítélték el, most már akár kaphat 15évet is.......na ez Magyarország mi az hogy az ilyen jobb esetbe 1év múlva szabadul, még a mostani törvény is gyenge a 15 év, én minimum adnék 30at és akkor emberséges vagyok!!!!!!!GUSZTUSTALAN

2009. nov. 23. 13:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!