Ti ilyen esetben hogy látjâtok el a gyerekeket?
Figyelt kérdés
3 gyerekem van mar tegnap is szarul voltam de asszem most ertem el a csucsra. Hanyingeren van tiszta natha vagyok faj a fejem szedolgok. Most lepihentem de lassan jonnek hazza a gyerekek. Ti ilyenkor hogy szoktatokk konnyiteni a dolgokat?2015. máj. 6. 14:20
1/13 anonim válasza:
Ha nem vagyok jól, akkor a férjemé a terep.
2/13 A kérdező kommentje:
O majd csak reggel jon haza
2015. máj. 6. 14:24
3/13 anonim válasza:
Rokon, bébiszitter?
Ha egyik sincs, akkor kénytelen leszel te megoldani. Ha nagyobbak, akkor némileg rájuk lőcsölni a teendőket.
4/13 anonim válasza:
Én ilyenkor leültetem őket a TV vagy a számítógép elé, néznek egy mesét, ha extrán szarul vagyok, még a fürdést is kihagyhatják. Szerencsére ritkán vagyok beteg.
5/13 A kérdező kommentje:
Nincsen senki. Enis ritkan vagyok beteg es ilyen meg soha nem volt hogy ledontott a labamrol. Remelem holnap nem lesz mar ennyire durva. Mosogato tele van de asszem majs holnap mosogatok el csak
2015. máj. 6. 14:41
6/13 anonim válasza:
Én beveszek egy Algoflex 400 vagy 600 - ast, ha nincs akkor Neocitránt.Ezek élénkítő hatásúak és közérzet javítók.
7/13 A kérdező kommentje:
Én 2 féle köptetőt vettem be. Agopirinem vann itthon, lehet bekapok egyet.
2015. máj. 6. 14:58
9/13 A kérdező kommentje:
A legidősebb 6.
2015. máj. 6. 15:21
10/13 anonim válasza:
Tényleg ami megoldás lehet a mesenézés, vacsorát meg rendelj nekik. Esetleg ígérj be nekik valami ajándékot ha hagynak pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!