Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jogom van a bébiszitter...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogom van a bébiszitter helyett ellátni a gyerekeket ebben az esetben?

Figyelt kérdés

4 napra vidékre utazik az anya és bébiszittert akar hívni ott alvással.

Elváltunk, de egy háztartásban lakunk.

Anyuka a törvényes képviselő.

A gyerekeket esténként rendben ellátom mindig és szoktam vinni oviba is őket. Többet vagyok velük, mint az édesanyjuk, mert gyakran rám hagyja őket.

Azért akarja így, mert most van pénze, meg ezzel akar bosszantani.

2014. febr. 27. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Igen, jogod van,mde nem lenne egyszerűbb megbeszélni? Hogy a GYREKEKNEK is jobb lenne, ha az apjuk vigyáz rájuk, mint egy fizetett kvázi idegen( nem vagyok a bébiszitterek ellen, de ha van más megoldás jobb, ha azzal élnek)
2014. febr. 27. 07:34
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

A jogot azért nem űgy értem, h ezzel lehet menni a gyámhatóságra, vagy a bíróságra...

1.

2014. febr. 27. 07:35
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nincs jogod. Az anyuka, mint a gyermek gondozója es törvényes képviselője ugy oldja meg a gyerek felugyeletet, ahogy akarja.

Akkor is, ha jelen esetben nevetséges es szánalmas is, hogy ez a helyzet....

2014. febr. 27. 07:57
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Mi lenne ha nem veszekednétek, leülnétek megbeszélni a gondokat ha már együtt éltek, és felnőttként viselkednétek?
2014. febr. 27. 08:01
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Egy háztartásban is laktok? Jól elszórakoztatgatjátok magatokat! Szegény gyerekek!
2014. febr. 27. 14:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Már beszéltem vele, de sajnos a rosszindulata sokkal erősebb, mint a józan esze. Ezt már többször bebizonyította.

Igen, nem szerencsés a helyzet a gyerekek miatt főleg.

Tehetetlen vagyok vele szemben.

2014. febr. 27. 15:15
 7/7 anonim ***** válasza:
41%
Ha közös felügyelet van, akkor jogod van. Ha anya a gondozója, akkor nincs hozzá jogod.
2014. febr. 27. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!