Több szülés után ki tudta vissza nyerni a régi hasát? Hogy csináltátok? Mennyi idő?
30 éves vagyok, 8 hónapos kislány anyukája.
Hát a hasamon lenne mit csiszolni.
Lement, elég szépen, de gyakorlatilag csak oda híztam, úgyhogy így jártam.
Próbálok figyelni az étkezésemre és mivel én nem vagyok az az itthon tornászós típus, mennem kéne kondiba.
Csak még nem jutottam be az ajtón, mert valahogy sosem akkor van nyitva, amikor ott járok :-)
Torna.
Ha nem szoptatsz, akkor van az FLP-nek egy 9 napos rapid programja, 6 kiló tuti lemegy, és nem éhezik a szervezeted közben. Én nem csináltam még meg, mert terhes voltam, amikor először hallottam ezt, de a férjem barátja végigcsinálta a 9 naposat és az azt követő 30 naposat is és lefogyott és tartja is, nem hízta vissza.
Minden mellé tornázni érdemes egyébként.
Ismerösöm 3 gyerek után is lefogyott,úgy,hogy nem evett,nem is eszik a mai napig rendesen.Viszont a hasán a bört kihúzza kb 5-6 cmre......
Vékony,jól néz ki,minden...De!!!Szinte csak iszik,és pár falat....
Ha nincsen a génjeidben,sajna nehéz lesz teljesen visszafogyni.Nekem sem tudom,hogy fog sikerülni,ha nemsokára a 2.baba is megszületik.Pedig mindenfe´leképpen visszafogok....Akárhogy is.Nem viselem el,.ha kövér vagyok.....Most a terhesség más!
De ha vége,hasszorítós bugyi,torna,majd szoptatás után diéta......
Szia!
Ha a bőr nyúlt meg, akkor azzal sajna nem igazán tudsz mit csinálni. Nekem 4 terhességem volt. A második ikerterhesség, a gyerekek 3 kiló felett voltak. Hiába ment vissza a súlyom utána 50kg-ra, a hasamon nem segített semmi, se kezelés, se krém. A tornával meg mondták nem mennék semmire.
Ruhában egyáltalán nem látszik, viszont fürdőruhában nagyon csúnya.
A következő két szülés már semmit nem rontott rajta, talán még kicsit szebb lett.
Amúgy soha nem fogyókúráztam, nem tornáztam, mégis 40 évesen is 55kg vagyok. A legkisebb fiam 1 éves.
Sajnos ez alkat kérdése is!
Off
Az énekesnő Szandi hasa hogy lehet 3 gyerek után lapos?
A Rubint Rékáé gondolom a rengeteg edzéstől.
A sztármamik mást nem is csinálnak, csak babáznak és kondiznak? Akkor nekünk nem marad csak a koplalás vagy a megnyúlt has elviselése.
utolsónak: Talán a plasztikai sebész a megoldás :-))
Gondolom asztármamiknak van miből.
Bár nekem még csak 1 gyerekem van, de a hasam szép kockás mint régen. Remélem a következő baba után is ilyen marad.
Én sokat tornázok, de amúgy sem lennék egy dagi fajta.
plasztikázáshoz:
Ha kötényhas van, azt valóban semmi le nem viszi, csak a kés...
Sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!