Mit csináltatok a kismamaruhátokkal szülés után? Elraktátok, vagy elajándékoztátok?
Figyelt kérdés
én eltettem, nincs is sok.
2 kismamanadrágom és 1-2 felső
eltettem majd ha kistesó érkezik
úgyanúgy a kórházi köntös papucs, hálóing, stb,,,,
2011. júl. 11. 13:54
1/12 anonim válasza:
Mi több gyereket nem tervezünk, volt amit kölcsönadtam (már vissza is került), volt 1 szép felső, amit eladtam.
Ami van, eléggé el vannak használva, szerintem beteszem valami Máltai ruháscsomagba. Ha nem kell nekik, majd kidobják.
2/12 anonim válasza:
Én eltettem, hátha egyszer jön a kistesó.
Aztán kiderült, hogy a sógornőm terhes, így most kölcsönadtam neki egy-két jobb nadrágot, felsőt.
Úgyhogy ezek most "vándorruhák" lesznek. :)
3/12 anonim válasza:
Eltettem, hátha fogok még szülni, és kölcsön is adtam belőle pár darabot.
4/12 anonim válasza:
nekem összvissz 2 nacim volt :) baromi vékony kismama voltam (cukros sajnos) így a 8. hónapig jók voltak a ruháim. a sima köntösömet vittem a kórházban, jó volt rám.
a két naci a szekrényben... :)
5/12 anonim válasza:
ha lenne jelentkező, annak odaadnám ingyen és nem kérném vissza. De mivel nincs, bevittem a bizományiba. Két gyerek után már nem olyan szépek, de mégis ér valamennyit.
6/12 anonim válasza:
el akartam adni őket, de még jó hogy nem tettem, mert megtudtam h újra babát várok. Igy jelenleg is hordom őket. Bár az is tény, hogy alig-alig mondhatni őket kismama ruhának, mert nem terhesen és most is S-M -es ruhákat hordok. Én is cukros vgyok sajnos és nem igazán hizom.
7/12 anonim válasza:
Eltettem, aztán kölcsönadtam, majd visszakaptam, megint eltettem.
8/12 anonim válasza:
amit nem szerettem annyira azt eladtam teszveszen, amiket nagyon szerettem azt kimostam, kivasaltam, elraktam, jövőre szeretnénk kistesót. most 5 hós a babám
9/12 anonim válasza:
Eltettem a szekrénybe.Mostanában nem tervezünk kis tesót, de egyszer majd szeretnénk.Ha kell majd valakinek a családból, barátok közül, akkor majd kölcsön adom.Bandázsom van, 3 nadrágom, egy rövid gatyám, egy térdig érő gatyám, egy nyári kismama ruhám, és 2-3 felsőm.A többit én is kölcsönbe kaptam, és már vissza is adtam:))
10/12 anonim válasza:
Nekem összvissz 1 kismama farmerom és egy miniszoknyám volt, meg pár 40/42-es póló, eltettem őket, illetve a pólókat most is hordom, mert nem látszik, hogy nagyok lennének. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!