Az Amarilla és a Mirella nevekről mi jut eszedbe?
Figyelt kérdés
Nem túl kisebbségi nevek?2015. máj. 1. 15:34
1/8 anonim válasza:
Nekem valami kinai felsos, bizsus, mukoromepito lany.
Elnezest kerek a kinai felsos, bizsus, mukoromepito lanyoktol, csak a kerdesre valaszoltam!
2/8 anonim válasza:
Amarillárol,- egy ital, Mirellárol a szilva..
nekem ige...kicsit kisebbségi neveknek tunik, de ez nem jelent semmit.
3/8 anonim válasza:
Egy egyetemista lányt ismerek aki Amarilla (egyáltalán nem kissebbségi, a szülei is diplomások) - csak a becenevére hallgat - azt hiszem anyukája terhesen valami zenészről vagy ilyesmi nevezte el, és hajthatalan volt.
4/8 anonim válasza:
Amarillat ismerek- egy kingorcs ki ha én nem kis tyúk, aki azt hiszi körülötte forog a világ és még csak 12 éves.
Mirella - nekem gyümölcs ugrik be rola
5/8 anonim válasza:
Nekem ilyen fogamzásgátló márka jut eszembe róla
6/8 anonim válasza:
Amarilláról a virág, Mirelláról semmi, de nem tetszik egyik sem.
7/8 anonim válasza:
Úgy hangzanak, mintha valami intimbetét márkanevek lennének, főleg a Mirella.
8/8 anonim válasza:
Üdv, engem Mirellának hívnak..igazán jó olvasni hogy intim betét meg ilyenek jutnak eszetekbe. most nem a saját nevemet védeném de szerintem szép és különleges név mindkettő. és nem kisebbségi név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!