Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Damita és...

Mi a véleményetek a Damita és Sherilin nevekről?

Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Kérlek, egymás után add ezt a két nevet a gyerekednek. Biztos sikere lesz!
2015. márc. 2. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Jelenleg egyik sem anyakönyvezhető tudtommal. Nekem mindkettő túl idegen hangzású.
2015. márc. 2. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

Külföldiek vagyok, te vagy a párod?

Mert ha jól látom, ezek nincsenek benne a magyar utónévkönyvben.

Magyar ajkúaknak elég borzasztóan hangzik, főleg a Sherilin. De úgyis a ti döntésetek, bárki bármit mond. :)

2015. márc. 2. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem tetszenek.
2015. márc. 2. 22:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor jó lenne, ha leírnád, hogy hol éltek, apuka külföldi-e stb? Mert itthon ezek a nevek furcsák, de tök más a helyzet, ha külföldön éltek, vagy ha valamelyikőtök nem magyar.

Amúgy a Damita nem bántja a fülem. A Sherilyn...nem nagyon tetszik.

2015. márc. 2. 22:29
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Gratulálok. Semmi magyar név nem jut eszedbe?
2015. márc. 3. 11:12
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem tetszenek.
2015. márc. 3. 14:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szépek, de nem jó helyen tetted fel a kérdést, itt mindent leszólnak, ami nem Jocó meg Bözse. A Damitát biztos fogják engedélyezni, mert sok hasonló van már és könnyű a kiejtése, a Sherilint viszont csak Serilinként fogják, így nem néz ki olyan jól szerintem.
2015. márc. 3. 23:45
 9/12 anonim ***** válasza:

A Sherilin borzasztó, a Damita csak fura.

Olyan neved adj egy gyereknek, amivel nem szívatod meg. A Sherilin nettó szivatás. A Damita fura, farmermárka és egy amerikai gospelénekesnő viseli ezt a nevet.

Gondolj arra is, hogy hogyan fogják becézni a nevet és hányszor kell majd elismételnie mindenhol a nevét, mert nem értik majd, hogy létezik ilyen név.

Én nem vagyok a ritkább nevek ellensége, az én nevem sem átlagos, de ezek a nevek idegen hangzásúak, a legtöbb magyar vezetéknévhez nem passzolnak.

2015. márc. 5. 09:25
 10/12 anonim ***** válasza:
A Damita egyébként Janet Jackson második keresztneve is.
2015. márc. 8. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!