Ha az ember megígér valamit akkor azt miért nem teljesíti? Tényleg csak a hecc kedvéért ígérgetnek?
A legelső válaszadó vagyok.Megnéztem az üzeneteimet,és megkaptam amit kértem,teljesítettem amit ígértem.
Sok kitartást az anyukának és sok boldogságot a babáknak!
Szia
Én is elolvastam,mikor újra belinkelték valamelyik nap ezt a kérdést,és tényleg jó volt látni,hogy mennyien akartak segíteni.!!!
Hát hogy miért ígérgetnek? Hát nem tudom...Lehet,hogy tényleg akartak segíteni,de tényleg lehet,hogy csak elfelejtették,hogy mit is akartak...
Én van,hogy azt elfelejtem,amit 1/2 perce kitaláltam,és elmegyek arra az irányba,ahol azt csinálni akarom,majd eljutok félútig,és nem tudom,hogy miért is indultam....:)
Na mindegy....ez az én szeleburdiságom....:)
Amúgy én nem írtam azokra az üzikre semmit,bár nagyon jó lenne lemenni,és segíteni,de a párom azt mondta,hogy nagyon messze vannak tőlünk,és postán meg nem igazán szeretek ilyeneket feladni,mert én is szeretem látni,hogy kiknek is ad az ember,mikor azért valljuk be,sokszor megnézi saját maga is,hogy mire költ az ember...Azért még egy próbát majd lehet,hogy teszek ez irányban a páromnál,hogy de jó is lenne kirándulni egy kicsit..De valami olyasmit mondott,hogy a Balaton másik vége az,ahol ők laknak..:( (Mi meg a 16. kerületben lakunk..,tehát a város szélén..)
Mondjuk aki tényleg megígérte,és nem küldött semmit segítségül,háát igen...az tényleg nem volt szép dolog..!
Én ezért sem írtam semmit,hogy így meg úgy segítek,és viszek ezt meg azt...
Amúgy nem hiszem,hogy csak te lennél ilyen érzelgős kedves kérdező,mert sok mindenkit meghatott már akkor is ez a történet,hogy basszus ott vannak két gyerekkel,és még pelenkára sincs pénz,meg ilyenek...,mikor a mi babánk meg itt fürdik egy csomó minden jóban...
De amúgy az is tök jó,hogy így is volt 2-3 olyan anyuka/apuka,aki segített nekik így, vagy úgy.!!!
Az is valami!!!
Persze biztos beleélte magát az az anyuka,akinek megígértek fűt-fát,de biztos annak is nagyon örült,amit kapott!
Na de most megyek..:)
További szép napot mindenkinek,és jó babázást is egyben!!! :)
Így van kedves utolsó válaszoló!
Teljes mértékben igazad van és különben meg megelőztél :-)
Az ember annyi mindent hall hogy milyen csalók vannak (nem azt mondom hogy az az anyuka csaló),de akkor is az ördög nem alszik.Meghát az internetre van pénz?És kedves kérdező akkor miért nem te segítettél neki (vagy te voltál?)amikor kellett a pelus?Tudom most jönnek a lepontozások,de halál nem érdekel,de a véleményem ez.
Nekem ez már követelőzésnek érződik és az is csúnya dolog.
Kedves utolsó két válaszolónak írnám, hogy az anyuka örült a segítségnek,pláne hogy nem is kérte. Egyébként senki nem követelőzik, éppen ezért nem írtam konkrét esetet. Egyszerűen érdekelt, hogy minek ígér az aki nem tartja be a szavát. Ennek semmi köze a belinkelt anyukának. Különben meg segítettem neki. Nem akkor, mert kb 200km-re lakom tőle, de segítettem.
Az internetről csak annyit, hogy mikor megrendelték még se gyerekek nem voltak és a párjának is volt munkája. Ha lemondanák akkor kb annyit fizethetnének mint 2évi havi számlájuk. Csupán ezért van net.
Én is ismerek náluk szegényebbeket, ők is tudják hogy nincsenek egyedül. De sajna sok olyat ismerek akik semmit nem tesznek ellen. Sőt! Megkapják a családit meg a segélyt és nem arra költik ami szükséges lenne. Láttam nem egy családot akik kuncsorogtak segélyért de a plazma tv még társai a fűtetlen koszos lakásban volt. Erről ennyit!
Nem kell megszólni az anyukát, mert nem követelőzés céljából írtam ki a kérdést! Nem tehetek róla ha valaki belinkelte az említett kérdést! Én nem akartam. Épp e miatt!
Éppen e miatt nem akartak konkrét esetet írni. Csupán érdekelt, hogy kinek mi járhat a fejében mikor ígérget! Sajnálom, hogy belinkelték ezt a kérdést, mert így ezt veszik alapul.
Mi sem vagyunk gazdagok, de ha valakinek megígérem hogy segítek akkor azt próbálom betartanti. Szerencsére mindig akad annyi, hogy félretegyek és ha kell segítsek másokon. De! Ha tudom, hogy ez mégsem sikerül akkor inkább meg sem említem. Egyébként a segítségnek nem kell feltétlen anyagiaknak lenni. Sokszor az is jólesik az embernek,ha írnak vagy mondanak egy két jó szót és bíztatják. :)
Ha zavar akkor miért válaszolsz? Egyszerűen kerüld ki....
Én sem bírom azokat az embereket akik a fellegekből beszélnek a földön meg nem tesznek semmit!
Ha érdekli a kérdezőt az az ő dolga. Aki akar válaszol, aki nem az nem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!