Győr és környéke! Mit gondoltok mire tud/ hajlandó még költeni a mai átlag keresetű ember?
Én is magamból kiindulva ilyesmiben gondolkodnék, csak nem hallani, olvasni ilyen igényekről, ezért jó az ilyen megerősítés.
Sőt eszembe jutott olyan hely,ahol mindezek össze vannak vonva, ahol a gyerek játszhat,megőrzik, a szülőknek ismerkedési lehetőség van más anyukákkal, előadások ,az őket érintő problémákról,vagy csak szórakozási lehetőség,baba turi, illetve tényleges megőrzés.
Mi egy megyeszékhely Fő utcáján dolgozunk (virág jellegű boltunk van). Felettünk nyitottak játszóházat, s 2 hónapig volt nyitva, annyira nem volt rá igény. A magánovik, bölcsik is tönkre mennek, nincs az embereknek pénzük rá. Turkálóból pedig nagyon sok van!
Én is gondolkoztam ilyenben, de elvetettem.
Ötletem van, de az teljesen más irány!
S érteni is kéne hozzá!
Ja én amit írtam, hogy Nekünk bejött, arra értettem, hogy nem valószínű, hogy Ti értetek hozzá vagy lenne kedvetek hozzá!
Mert mi keresünk további vállakozókat, akik másik városban is tovább viszik a hálózatunkat. Győr jó lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!