Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Győr és környéke! Mit gondolto...

Győr és környéke! Mit gondoltok mire tud/ hajlandó még költeni a mai átlag keresetű ember?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi az a kis / közép vállalkozás , ami nincs egy az egyben halálra ítélve? Pl.: magánbölcsi-ovi,bizományi, gyerekekkel kapcsolatos bármilyen dolog ami hiányzik anyukáknak,és/vagy nincs Győrben, környékén? Esetleg teljesen más irány?Bármi jó,fantáziadús ötlet , főleg ami nem elcsépelt, az jöhet!
2011. júl. 21. 09:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Győri vagyok, de semmi nem jut eszembe hírtelen. Gyerekmegörző, magánovi...hát necces. Ruhásboltokból van elég, az angol is elég nagy konkurencia. Passzzz...
2011. júl. 27. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi Győr mellett lakunk a határ felé....

nekem a legnagyobb bajom(legnagyobb kihívás) a közlekedés.Egy gyerekkel még csak csak,de két kicsivel szinte lehetetlen.Szóval bébiszitter,vagy egyszerre max 2-3gyerekre vigyázó személy/hely kellene,nem horror áron!

na meg egy olyan konditerem/edzőterem,ahol van gyermekmegőrző lehetőség.Mert tudtommal ilyen sincs a környéken.(mert mégsem mehetek úgy kondizni,hogy a gyereket állandóan otthon hagyom)

Ha valami ilyesmit összehozol jelentkezz már :-)

2011. júl. 28. 12:14
 13/13 A kérdező kommentje:

:) ez a gyerek megőrzős kondi szuper jó ötlet :) Férjemmel szeretünk edzeni, kondiba járni, és már mi is gondolkoztunk ezen, hogy majd hova teszem a gyereket, ha lesz. :) de ötletként soha nem merült fel.

egyre több ötlet van már a fejemben :)

anya-kondi :)

2011. júl. 28. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!