Ha az ember megígér valamit akkor azt miért nem teljesíti? Tényleg csak a hecc kedvéért ígérgetnek?
Sajnos sok ilyen ember van, aki a hirtelen felindulásból igér fűt-fát...
Velem is sok indent elhitettek már...
Ígérték, hogy segítenek, na azóta is...
nem tudom mi jó van abbanha hitegetik az embert, és hidd el tényleg pocsék érzés.
Elsőnek! Onnan tudom, hogy ismerem az anyukát személyesen. Te voltál az egyetlen akinek nem fogadta el a segítségét, de ha minden igaz akkor már neked is írt, hogy elfogadja, mert beszéltem vele. Ha jól tudom Te vagy aki nem csomagot akart küldeni, ugye?
Én is sokat segítek az anyukának ha tudok, és tudom mennyire örült, hogy ennyien segítenének neki. Nagyon meghatotta, mert ilyet még sehol nem tapasztalt. Én érzem magam rosszul, hogy csalódnia kellett.
Ezt én sem értem,hogy te egy ilyen anonim oldalon amikor senki nem tud semmit a másikról,honnan tudod,hogy az anyukának segítettek vagy sem?? te lennél az anyuka? Ebben nincs semmi szégyen,ha vártad a megígért segítséget,és nem kapod meg,majd itt újra elpanaszolod..De ha nem te vagy az anyuka,akkor honnan tudod ezt??
Egyébként én szoktam segíteni,és már segítettem is...
ma 22:04
Bocsi már megjött a válasz a kérdésemre mire kiírtam:)
Ebben az esetben tényleg rossz lehet az anyukának(bár én nem tudom milyen segítséget kért),mert nincs rosszabb érzés annál,ha várunk valamit de végül is nem kapjuk meg..Abban igazad van,hogy akkor inkább ne is ígérgessenek ha nem tartják a szavukat..
Szerencsére én azok közé tartozom akik nem osztogatják a segítséget csak úgy,de ha valakinek ígérek valamit azt meg is teszem...
Az előbb leírta honnan tudja! Nem hinném, hogy ő lenne az anyuka mert gondolom az emberben van annyi, hogy nem tagadja le magát!
Egyébként én is sokszor tapasztaltam már, hogy sajnos ilyenek az emberek. Jópofa dolognak tűnt egyeseknek, hogy írjanak ők is valamit. Ha egyre gondolunk akkor megértem az "aggódásod". Én is a mai napig "nyomon követem" azt a kérdést. Sajnálom én is hogy vannak ilyen emberek.
Előző vagyok.
22:04-esenek!
Ha jóra gondolok akkor az anyuka nem segítséget, hanem tanácsot kért, de sokan felajánlották segítségüket. Én ma beszéltem vele és a jövő héten készülök hozzájuk mert én is jobban szeretem tudni, hogy kiket segítek. MIvel megtehetem, így próbálok segíteni másokon. Mert tudom milyen sz@r helyzetben lenni és azt is hogy sokan önhibájukon kívül is kerülhetnek ilyen helyzetbe.
Sziasztok!
Valaki belinkelné azt a bizonyos kérdést?El szeretném olvasni.
Nem tudom a kérdező erre gondolt-e, de szerintem igen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!