Ebben a helyzetben ti elmennétek az anyáknapjára?
Kerdezo, merre laksz? Milyen meretu ruhakra lenne szukseged? Neked es a kicsinek?
Irj privit, vagy ird ki ide legalabb a helyseg nevet, hatha innen is tudna segiteni egy ket jo szandeku anyuka.
Neked amugy a nagy polokra azt tudnam esetleg tanacsolni, hogy egy harisnyavl vagy legginsel vedd fel, egy ovet a derekadra es egy magasabb sarku cipo, es elegans vagy.
A gyereknek pedig egy farmer es egy ingpolo hatha van valahol, vagy ha nincs, akkor is neki talan konnyebben szerzel be egyet anyak napjaig. Szerintem ha kersz segitseget, biztosan sokan segitenek. Irj privit, en is megprobalok!
Nekem van pár nadrágkosztümöm, amit nem tudok hordani, mert a csípőm "úgymaradt" szülés után.
Kidobni nincs szívem, sem a környék egyetlen általam ismert rászorulójának adni, mivel ő az adományruhákkal fűt. :/
Persze nem ingyen. A bő pólóból kérnék cserébe, mivel a babámnak szövök játszószőnyeget, és elfogyott az alapanyagom.
Csere?
www.buzzfeed.com/peggy/30-diy-ways-to-get-your-t-shirts-ready-for-summer
Utolsó vagyok. Nézz körül itt.
Illetve a Googlebe írd be hogy DIY póló, vagy DIY t-shirt.
Van egy csomó, ami minimál kézügyességet igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!