Ebben a helyzetben ti elmennétek az anyáknapjára?
Én farmerben megyek és egy elegánsabb felsőben a lányom ovis anyák napjára.
Neki jövőhéten veszünk ünneplő ruhát, bár nálunk nem kötelező kiöltöztetni a gyereket.
A lényeg az, hogy ne melegítőben és egy pólóban álljanak ott a gyerekek.
Ha nálunk is megszabnák és ilyen helyzetbe kerülnék, mint te, akkor is elmennék. Ki nem hagynám ezt az ünnepséget, ami számomra és a lányom számára is fontos!
Őt megpróbálnám a lehető legcsinosabban öltöztetni, én pedig megpróbálnám elővarázsolni a legszebb ruhám, ami otthon van.
Nem a ruha teszi az embert, a lehetőségekhez képest öltözz fel, és ki ne hagyd az ünnepséget. A fiadnak is biztos rosszul esne, ha nem szerepelhetne, és téged sem látna az anyukák között.
Szólj az ovónéninek, nem hinném, hogy ebben a mai világban egyedül lennél ilyen problémával, hátha tud segíteni.
A legjobbakat kivánom nektek!
Ezért biztos nem maradnék otthon. Ez neki is egy élmény, hogy a számára egyik legfontosabb személynek, az anyukájának "adhat" valamit, te pedig ahogy ezt megkapod, ez egy hatalmas élmény. Neki is és neked is.
És nálunk sem kell ünneplőbe menni, fekete nadrág, fehér ing, stb. Az én kisfiam is farmerba fog menni, illetve egy csinosabb felsőben, mint a legtöbben. Nincs ezzel hidd el, semmi gond. És ahogy már előttem tanácsolták, az óvónők is biztosan segítenének, hogy körbe érdeklődnek pár szülőnél. Tudod hány olyan szülő van, aki már nem akar több gyereket és odaadna 1-2 ruhát, ami neki úgyis csak a helyet foglalja, felesleges? És még pénzt sem kérnek érte.
Vagy bemész turiba és pár száz forintért nézel egyet. Vagy bármi. De ezért ki ne hagyjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!