Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyaralás közel 1 éves gyerekke...

Nyaralás közel 1 éves gyerekkel, ajánlatok?

Figyelt kérdés
viszonylag olcsó szállás hely, jobb szeretjük a panziókat, apartmanokat. amiben segítség kellene, hogy hol van sok látni való, kiránduló hely, kb 4-5napra való amit kényelmesen betudunk járni. szoktunk várba felmászni, de azt egy kis gyerekkel szerintem elég fárasztó lenne. köszi a segítséget.
2015. ápr. 25. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Pécs, Orfű, Abaliget. Kis távolságok között sok lehetőség. Fürdőhelyek pl 20 km-es körzetben van vagy 5 db. Orfű gyönyörű hely, van aqvapark, de ingyenes szabadstrand is. + kistó, ami fizetős, de kisgyerekeseknek nagyszerű.

Abaliget is szép hely.

Pécsen meg sok a lehetőség. Persze így nehéz írni, mert nem írtad, hogy pl az ország melyik része.

Jah, és ott ban még Bőszénfa vadaspark. Az sincs olyan messze, és jó élmény.

2015. ápr. 25. 10:05
 2/6 A kérdező kommentje:
:) hát többnyire mindegy. de azért országhatár messze lenne :) pest megyeiek vagyunk... most zirc környékét nézem, szerintetek?
2015. ápr. 25. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Pécsi vagyok... Pécs ás Orfű? Na neeee :D :D

Balatonfüred nagyon szép. Van homokos strandja piciknek, meg a sétány is szép a parton. :) Nem messze van Tihany, Nagyvázsony.

Zorc szépnek szép, de az csak egy város, tehát ott nem igazán lehet lazítani úgy, mintha kimennétek a Balcsi partra. Szerintem legalábbis.

2015. ápr. 25. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok, a balatoniak meg a Balatont unják ;)

A Pestiek meg Pestet...

A Pécsiek meg Pécset!

:)

2015. ápr. 25. 13:19
 5/6 A kérdező kommentje:
úgy tűnik hogy zirc lesz a cél, de persze körbe nézünk mindent, a veszprémi állatkertet, meg minél több mindent. azt haza fele korán indulunk és megállunk Balatonfürednél fürdeni és sétálni pár órát. de ez még simán változhat. :)
2015. ápr. 25. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi tavaly a Balatonnál nyaraltunk az 1 évesünkkel, nagyon jól éreztük magunkat. Szintén apartmanban voltunk, olyat választottunk, aminek van nagy terasza és udvara. A Balatonban is megmártottuk párszor, azt is nagyon élvezte.
2015. ápr. 27. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!