Hogyan közlekedtek 2 gyerekkel? Babakocsi + hordozókendő vagy kenguru? Mit ajánlatok?
Igen, igy jo ahogy gondolod. Kocsiba a nagyobbat es a kicsit a kenguruba.
Aztan ha a kicsi mar nehez lesz a kenguruba, akkor vegyel fellepot a babakocsira, es a nagyobbik ott alljon. A kicsi pedig a babakocsiba mehet.
Jo minosegu kengurut hasznalj!
Hát az enyém tavaly októberben volt kettő, és akkor jött a kistesó. Szerintem ez helyfüggő is, mert nálunk pl. messze van a város belső része így sokat kell sétálnunk, meg nekem a nagyobb kifejezetten szeret babakocsizni, motorozni viszont nem.
Úgyhogy nálunk tesókocsi lett.
De mondom, azért mert sétálásra ez a legpraktikusabb (és amúgy nem volt sokkal nehezebb tolni mint egy nagyobb fajta egyes újszülött kocsit).
Nekem is van rugalmas hordi kendőm, mert úgy gondoltam majd használom, de nem szereti a lányom, plusz bazivastag beöltöztetésben télen irtó macerás, és mindenki leizzad mire a helyére kerül minden:))
Plusz nekem már 3 hósan 7kiló úgyhogy leszakad alatta mindenem ha előre teszem, hátra meg még nem merem.
Úgyhogy ha megengedheted anyagilag vegyél ezt is azt is, mert érhetnek meglepetések:)
Most tavaszra-nyárra már megfordítható irányú gyári tesófellépős babakocsival fogunk járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!