Kismamák, anyukák! Milyen cipőt hordtok? Létezik olyan ami kényelmes és szép is?
Figyelt kérdés
Én szinte mindig magassarkút hordtam régebben, sose volt kényelmes, de nem zavart annyira. Mostmár egyre jobban zavar, jobb lenne valami kényelmes, amiben tudok sokat sétálni, de egyszerűen képtelen vagyok valami csúnya cipőben kimenni az utcára. Tegnap mentem próbálgatni, végül csak egy magassarkút vettem megint, ami viszonylag kényelmes, de persze 15-25 perc séta után már fáj benne a lábam. Szóval ti milyeneket hordtok? Nem törődtök vele és edzőcipő, vászoncipő? Nyáron már könnyebb, szandálból tetszenek a laposabb talpúak is, de félcipőből képtelen vagyok olyat hordani, a balerinától meg egyenesen rosszul vagyok.2015. ápr. 17. 10:18
21/22 A kérdező kommentje:
A ccc-s cipők nektek nem tűnnek kényelmetlennek? Nekem egy ilyen bokacsizmám [link] és egy ilyen balerinem [link]
és mindkettő nagyon kényelmetlen. Egy barátnőm is vett opnnan egy gyönyörűszép magassarkú csizmát, de nem tudja hordani, olyan kényelmetlen. Mikor ez a majdnem lapos talpu balerin is feltörte a lábam és kényelmetlen volt több hónap után is azt mondtam, hogy többet nem veszek onnan cipőt, de lehet akkor megér még egy próbát.
2015. ápr. 18. 09:30
22/22 anonim válasza:
Mi gyerekcipőt vettünk ott, miután egy sem volt kényelmes a gyerek lábára, végül találtunk egyet, megvettük, mert olcsó volt, de nem szerette hordani, hosszú távon az is kényelmetlen lett neki. Ezért nem veszek ott felnőtt cipőt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!