Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, anyukák! Milyen...

Kismamák, anyukák! Milyen cipőt hordtok? Létezik olyan ami kényelmes és szép is?

Figyelt kérdés
Én szinte mindig magassarkút hordtam régebben, sose volt kényelmes, de nem zavart annyira. Mostmár egyre jobban zavar, jobb lenne valami kényelmes, amiben tudok sokat sétálni, de egyszerűen képtelen vagyok valami csúnya cipőben kimenni az utcára. Tegnap mentem próbálgatni, végül csak egy magassarkút vettem megint, ami viszonylag kényelmes, de persze 15-25 perc séta után már fáj benne a lábam. Szóval ti milyeneket hordtok? Nem törődtök vele és edzőcipő, vászoncipő? Nyáron már könnyebb, szandálból tetszenek a laposabb talpúak is, de félcipőből képtelen vagyok olyat hordani, a balerinától meg egyenesen rosszul vagyok.
2015. ápr. 17. 10:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%

Jó kis Converse tornacipő. Számomra nincs is annál jobb, csak olyat hordok. Baromi kényelmes és az én ruhatáramhoz és stílusomhoz az passzol.

Télen meg olyasmiket hordok mint amit az első linkelt, vastagabb magasszárú sportcipők.

A magassarkútól hidegrázást kapok, baromira kényelmetlen. Ráadásul szerintem röhejes ha egy eleven szaladgáló édes kisfiú után tipeg egy tűsarkús anyuka :-D

2015. ápr. 17. 11:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Van ilyenem, de nekem nem túl kényelmes, vékony a talpa, kibicsaklik benne a bokám, ami pocakkal nem lenne a legjobb. Most egy 7-8 cm sarkú félcipőt vettem, kiváncsi vagyok mennyit bírok majd benni benne, szerintem nem sokat... De ez az egy tetszett, a többiben olyan kis tramplinak látom magam (alacosny vagyok és híztam is...)
2015. ápr. 17. 11:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen munkahelyem van kábé, ami az öltözködési elvárást illeti. A Tamaris és a Rieker cipőket szeretem a legjobban.
2015. ápr. 17. 11:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Most nézem a válaszokat, sokan, látom, nem olvasták, hogy nem tudsz sportcipőben bejárni a munkahelyedre... A telitaplas magassarkú viszont tényleg nagyon jó, nekem is vab és az egyik legkényelmesebb fazon.
2015. ápr. 17. 11:46
 15/22 anonim ***** válasza:
scholl-nak nincsen ilyen elegánsabb fazonú cipője?
2015. ápr. 17. 12:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt hordtam a régi cipőimet, mondjuk nem voltak nagyon magasak, mióta megvan a lányom már kényelmesekben megyek mindenhova, félcipőből balerinát és fekete, amolyan utcai sportcipőt hordok.
2015. ápr. 17. 12:51
 17/22 anonim ***** válasza:

Helló! Én terhesen is végig 10-12 cm es cipőimben jártam, inkább picit platformosabbakat választottam az kényelmesebb sokkal. Nagyon megértelek, hiszen egy öltözéket alapvetően a cipő milyensége határoz meg. Ez amit meg mostanaban divatnak neveznek, hogy mindenhez sport cipő anyám az edzőterembe, sportoláshoz való nálam szigorúan! Ha én kirándulód helyre megyek a kocsiban amíg oda nem érünk szép cipő van rajtam es akkor a helyszínen átveszem :D

Az ék talpú balerinák sem tetszenek? Pedig egy szép geox vagy más ilyesmi szép bőr cipő csini tud ám lenni!

Mi kertes házban lakunk ilyenkor a kertbe kis balerinaba megyek ki a kisfiammal es setalni is a jatszótérre mert ő már rohangál ezerrel 21 hónapos úgyhogy nincs más választás ;) ha bárhova elmegyünk kis sarkú vagy ektalpú cipőbe megyek es a kocsiban mindig van egy lapos balerina egy kis játszóterezésre. :)

2015. ápr. 17. 13:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Én épp a héten vásároltam be. A magas sarkút szeretem, de játszótérre nem praktikus, mert a legújabb, hogy leszórták nálunk a játszóteret apró kaviccsal. Abban meg lehetetlen magas sarkúban közlekedni.

Van telitalpú cipőm, azt szeretem. De épp a múlt héten vettem pár tavaszi cipőt magamnak:

Htköznapi rohangálós:

[link]

Melóba (olyan helyen dolgozom, ahol elég sokat kell menni):

[link]

Ez meg a csinosabb hétköznapi:

[link]

2015. ápr. 17. 14:47
 19/22 anonim ***** válasza:

A CCC-t ajánlom. Szerintem nagyon jó cipők vannak. Én nem hordhatok magassarkút, mert nem bírja a térdem sajnos, de itt rengeteg olyan lapos cipő, félcipő van, ami szerintem csinos és működik az ing-farmer kombóval.

[link]

2015. ápr. 17. 20:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Én Rieker cipőkben vagyok, külföldről rendelem, akciósan, mert egyébként drága lenne. Sneakersben szeretek elsősorban lenni, kényelmes, de mégsem sportcipő.
2015. ápr. 17. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!