Kismamák, anyukák! Milyen cipőt hordtok? Létezik olyan ami kényelmes és szép is?
Figyelt kérdés
Én szinte mindig magassarkút hordtam régebben, sose volt kényelmes, de nem zavart annyira. Mostmár egyre jobban zavar, jobb lenne valami kényelmes, amiben tudok sokat sétálni, de egyszerűen képtelen vagyok valami csúnya cipőben kimenni az utcára. Tegnap mentem próbálgatni, végül csak egy magassarkút vettem megint, ami viszonylag kényelmes, de persze 15-25 perc séta után már fáj benne a lábam. Szóval ti milyeneket hordtok? Nem törődtök vele és edzőcipő, vászoncipő? Nyáron már könnyebb, szandálból tetszenek a laposabb talpúak is, de félcipőből képtelen vagyok olyat hordani, a balerinától meg egyenesen rosszul vagyok.2015. ápr. 17. 10:18
1/22 anonim válasza:
, [link] én épp most vettem egy ilyet. Kényelmes és olcsó. Tudom le leszek pontozva de legyen benne örömetek :D
2/22 A kérdező kommentje:
Én ilyenben nem járhatnék dolgozni, nem kell nagyon kiöltözni, meg kiskosztüm, de azért egy alapvető elegancia kell. Általában farmer-blúz vagy ing, zakó vagy szvetter. Ehhez nyilván nem vehetek sportcipőt.
2015. ápr. 17. 10:27
3/22 A kérdező kommentje:
Első, én felpontozlak, nem olyan rossz az a cipő. Ha nem járnék dolgzni lehet bevállanék én is egy hasonlót, de míg dolgozom nem tehetem meg.
2015. ápr. 17. 10:30
4/22 anonim válasza:
[link] nekem ilyen van :) második éve nyúzom télen és semmi nem látszik meg rajta. nagyon kényelmes most szeretnék venni utcait meg balerinat. Pill és linkelem :)
6/22 Ditta323 válasza:
8/22 anonim válasza:
Én egy sima mangos balerinát hordok, és imádom, felváltva ezzel: [link]
Kényelmes, az én stílusomhoz passzol is.
9/22 anonim válasza:
Ja, látom, balerina kilőve, bocsi.
10/22 anonim válasza:
Még egy jutott eszembe: most volt a nagylányom keresztelője nemrég, 20 hetes voltam akkor, és ez végig nagyon kényelmesnek bizonyult: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!