Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Honnan tájékozódtok a világ...

Honnan tájékozódtok a világ dolgairól, amikor a babával vagytok otthon?

Figyelt kérdés
Mármint mi lemaradtunk a devizás árfolyam visszatérítésről a határidő miatt,és azon marcangolom magam, hogy honnan kellett volna tudnom... Ti honnan veszitek az infot? Legyen a startlap a kezdőlapom, vagy más hogy csinálja. A neten csak bizonyos oldalakat látogatok, amik nem erről szóltak...
2015. ápr. 17. 07:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Van egy eleven 3 évesem, dolgozom, 22 hetes vagyok a kicsivel, a férjem éjjel-nappal dolgozik (orvos, alig van itthon), de azért talán annyit be lehet vállalni szerintem, hogy az ember 5 percre leül és megnézi, hogy mi a helyzet a világban, ennyire nem lehet beszűkülni. Nekem egyébként a telefonomra küldi a népszabadság, a magyar nemzet és a hvg a híreket, plusz egy index widgetre nézegetek rá napont kb. 2x2 percre. Ez idő alatt kb. minden hír eljut hozzám, amelyre kíváncsi vagyok. Este, amikor a gyerek lefekszik, a férjemmel együtt is átbeszélgetjük a világ dolgait, és slussz. A többi idő mással telik. Ez naponta kb. 20 perc, és mindennel képben vagyok.
2015. ápr. 17. 09:25
 22/30 anonim ***** válasza:
10%

És mi van, ha engem nem érdekel a devizás dolog? Nekem nincs semmi hitelem, így, ha még hallottam is róla elengedtema fülem mellett, mert nem érint. Ezért igénytelennek nevezni valakit... Tudod te mit jelent az a szó, hogy igénytelen? Nézd meg az értelmező szótárban, ha nem tudod.

Százszor inkább nézek természetfilmet, filmeket, sorozatokat, amiket szeretek, olvasok vagy akár facebookozok vagy gyakorizok, mintsem híradót nézzek, amiben csak politikusokat meg áremeléseket meg negatív dolgokat lehet látni!

2015. ápr. 17. 09:26
 23/30 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, hogy honnan tájékozódunk a világ dolgairól! Az, hogy te természetfilmeket nézel, meg facebookot irreleváns volt. Most függetlenül a politikai irányultságtól a napi dolgokat akkor is a híradásokból lehet megtudni. Az hogy ezek mennyire objektívek az persze már más kérdés.
2015. ápr. 17. 09:33
 24/30 anonim ***** válasza:
Én este szoktam leülni a gép elé híreket olvasni, amikor a gyerek alszik. Anyukám pedig tett egy rádiót a konyhába, mindig bekapcsolja, amikor főz. Óránként van egy pár perces hírblokk, abból a fontosabb dolgokat megtudja.
2015. ápr. 17. 09:44
 25/30 anonim ***** válasza:

Indexet olvasok leginkább, de számos más hírportál is van.

Amíg a reggeli trónolásomat elvégzem, pont végig is érek rajta.

Van egy barátnőm, 5 gyereke van, de mégis képben van a világ dolgaival.

Mndjuk nem értem ezt a "ha homokba dugom a fejem, akkor bizonyos dolgok nem történnek meg" hozzáállást. Ha valaki nem tud az áremelésekről, akkor nem történnek meg?

Fura kép rajzolódik ki a médiafogyasztási szokásokról, hozzáállásról. Azért, mert az ember valamiről hall, feltétlenül, szűrő nélkül be kell engednie?

Némelyik politikai hír engem se érdekel, akkor elég a szalagcímet elolvasni. Vagy nem töltöm a napomat azzal, hogy számomra érdektelen híreken túráztassam magam.

2015. ápr. 17. 09:49
 26/30 anonim ***** válasza:
40%
Én arra reagáltam, hogy azt írta valaki, hogy igénytelen, aki nem néz híradót, nem a kérdésre, de még arra is válaszoltam, ha jobban megnézed. A lefontosabb hírek eljutnak hozzám, pl a Germanwingsről, Kenyáról több cikkel is olvastam de a magyar politikusok napi szenvedései kit érdekelnek? Meg a frakcióülés, kormázat, áremelés meg ilyenek... Ha minden nap megnézed a híreket csak ilyeneket hallasz. Emiatt tartom felháborítónak, ha valaki azt mondja, hogy igénytelen aki nem nézi meg ezt a sok szemetet naponta.
2015. ápr. 17. 09:49
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Naponta 5 percet vesz igénybe, hogy átpörgessem a híreket, és elolvassam, ami érdekel.
2015. ápr. 17. 11:00
 28/30 anonim ***** válasza:
84%
amíg ide kiírtad a kérdést, és fröcsögtél a válaszokra, addig egy hírportált át lehetett volna pörgetni
2015. ápr. 17. 12:05
 29/30 anonim ***** válasza:
58%

Az asztali gépen az index a kezdőlap, a reggeli kávém alatt szoktam átnézni és a címszavak alapján szelektálok. A politikai hírek nem érdekelnek, csak annyira vagyok képben, amennyi pont elég.

A rádió egész nap megy (Petőfi), ott is van fél óránként hírek.

Néha a tableten vagy a telefonomon olvasok érdekes cikkeket, amiket tök jó néha bedobni 1 beszélgetés közben, pl. tudományos dolgokról rengeteget tudtam meg így.

Tévét nem nézek, a Face-t utálom.

2015. ápr. 18. 14:15
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó vagyok.

Mégis mi a nem hasznos a válaszomban????????????

A kérdés így szólt: "Honnan tájékozódtok a világ dolgairól, amikor a babával vagytok otthon?"

Erre válaszoltam, hogy az Indexről, ill. a rádióból.

És mivel szóba került már a tv és face, ezért leírtam, hogy nálam egyik sem játszik.

Emiatt már nem vagyok ember???????

2015. ápr. 19. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!