Honnan tájékozódtok a világ dolgairól, amikor a babával vagytok otthon?
És mi van, ha engem nem érdekel a devizás dolog? Nekem nincs semmi hitelem, így, ha még hallottam is róla elengedtema fülem mellett, mert nem érint. Ezért igénytelennek nevezni valakit... Tudod te mit jelent az a szó, hogy igénytelen? Nézd meg az értelmező szótárban, ha nem tudod.
Százszor inkább nézek természetfilmet, filmeket, sorozatokat, amiket szeretek, olvasok vagy akár facebookozok vagy gyakorizok, mintsem híradót nézzek, amiben csak politikusokat meg áremeléseket meg negatív dolgokat lehet látni!
Indexet olvasok leginkább, de számos más hírportál is van.
Amíg a reggeli trónolásomat elvégzem, pont végig is érek rajta.
Van egy barátnőm, 5 gyereke van, de mégis képben van a világ dolgaival.
Mndjuk nem értem ezt a "ha homokba dugom a fejem, akkor bizonyos dolgok nem történnek meg" hozzáállást. Ha valaki nem tud az áremelésekről, akkor nem történnek meg?
Fura kép rajzolódik ki a médiafogyasztási szokásokról, hozzáállásról. Azért, mert az ember valamiről hall, feltétlenül, szűrő nélkül be kell engednie?
Némelyik politikai hír engem se érdekel, akkor elég a szalagcímet elolvasni. Vagy nem töltöm a napomat azzal, hogy számomra érdektelen híreken túráztassam magam.
Az asztali gépen az index a kezdőlap, a reggeli kávém alatt szoktam átnézni és a címszavak alapján szelektálok. A politikai hírek nem érdekelnek, csak annyira vagyok képben, amennyi pont elég.
A rádió egész nap megy (Petőfi), ott is van fél óránként hírek.
Néha a tableten vagy a telefonomon olvasok érdekes cikkeket, amiket tök jó néha bedobni 1 beszélgetés közben, pl. tudományos dolgokról rengeteget tudtam meg így.
Tévét nem nézek, a Face-t utálom.
Utolsó vagyok.
Mégis mi a nem hasznos a válaszomban????????????
A kérdés így szólt: "Honnan tájékozódtok a világ dolgairól, amikor a babával vagytok otthon?"
Erre válaszoltam, hogy az Indexről, ill. a rádióból.
És mivel szóba került már a tv és face, ezért leírtam, hogy nálam egyik sem játszik.
Emiatt már nem vagyok ember???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!