Honnan tájékozódtok a világ dolgairól, amikor a babával vagytok otthon?
Figyelt kérdés
Mármint mi lemaradtunk a devizás árfolyam visszatérítésről a határidő miatt,és azon marcangolom magam, hogy honnan kellett volna tudnom... Ti honnan veszitek az infot? Legyen a startlap a kezdőlapom, vagy más hogy csinálja. A neten csak bizonyos oldalakat látogatok, amik nem erről szóltak...2015. ápr. 17. 07:12
2/30 anonim válasza:
ugyanonnan ahonnan baba elott...tv radio ujsag...
neha az Édrn Hotel, GYIk meg a facebook helyett latogass meg hírcsatornákat, hír portálokat is (és ne csak a képeket nézd). Akkor nem maradsz le semmiről :)
3/30 A kérdező kommentje:
Ilyenekre nincs időm... Egyiket sem nézem, hallgatom, ha mégis akkor csak célirányosan. Híradót legalább 4 éve nem láttam. Nem érdekel a vérfürdő és a új kispanda születése sem... 3 gyerek mellett örülök, hogy a víz tetején maradok...
2015. ápr. 17. 07:25
5/30 A kérdező kommentje:
Konkrétan 3 hete voltam gyakorikérdéseken utojára és egy éden hotelt-és hasonló szemeteket sem- láttam
2015. ápr. 17. 07:26
6/30 anonim válasza:
Ha SEMMIFÉLE információforrást nem vagy hajlandó igénybe venni, akkor ne csodálkozz, ha nem tudsz meg semmit a világról.
Aki értelmes ember, az azért utánanéz a héreknek legalább egy-két anponta, mert különben minednhol hülýenek néuik, ha semmiröl sem hallott, ami körülötte történik.
Ugyanazt kellene tenned, mint a gyerekek elött, mert gondolom, akkor azért tájékozódtál a világról és nem csak a pelenkák töltötték ki az érdeklödésedet!
Így a gyerekeknek is csak rossz példát mutatsz, nemcsak magaddal szúrsz ki.
7/30 anonim válasza:
Okostelefon, tablet, a megfelelő alkalmazásokkal. Nem ördögtől való dolgok. Híradót én sem láttam pár éve pedig csak egy gyerekem van, de nem érdekel. Inkább mesét nézünk. Ezen kívül a férjem elmondja, ha valami olyat tudott meg ami ránk vonatkozhat.Ő nem szakadt el a külvilágtól, dolgozik, így jobban tisztában van a napi történésekkel.
8/30 anonim válasza:
Baba előtt honnan tájékozódtál? Legalább a híradót néznéd! Félóránként van valamelyik csatornán. Elég nagy igénytelenség részedről. Nem csak a vérfürdők, meg pandaszületések vannak a hírműsorokban, hanem fontos információk is! Furcsa a gondolkodásod!
9/30 anonim válasza:
például a rádiobol hallottam a devizás "ugyrol", ha érintett lettem volna, akkor ugye nyomonkovettem volna az eseményeket, hogy mi fog ez után torténni..ha mégsem kapok elég infot,- akkor telefonálgatni kezdenék..de olyan, hogy lemaradok valamirol, amiben érintett vagy -egy baba miatt, nem létezik!
10/30 anonim válasza:
A mai világban annyit információforrás van, annyi információt zúdítanak ránk, hogybszinte lehetetlen nem értesülni valamiről is, hacsak nem vagy remete. Még ha egy félmondatot hallasz is valamiről valahonnan, annak bőven utánanézhetsz a neten és pillanatok alatt képbe kerülsz. Ez a devizás ügy meg tényleg a csapból is folyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!