Honnan tájékozódtok a világ dolgairól, amikor a babával vagytok otthon?
Nekem is 3 gyerekem van, mégis van időm utánajárni a dolgoknak, sőt dolgozom is...Úgy, mint sokan mások.
Minden hírcsatornán nem is egyszer elmondják a fontos híreket. A devizás dolgok a csapból folynak konkrétan, szerintem hetek óta. Bár mostanában az a ciki, ha valaki tv-t néz, menő, ha évek óta be sem kapcsolja... Ennyire nem kell elzárkózni az információktól, mert ez lesz a vége. Én a híreket sosem hagyom ki, ha valami nem érdekel, elkapcsolom. A férjem szerint én információéhes vagyok amúgy:)
Igénytelenség nem nézni a híradót? Úristen... ez volt a nap beszólása. Miért is néznénk? Orbán meg a többi politikust nézni, ki kit ölt meg, milyen közuti baleset volt, minek nő az ára, és igen a pandamacik, amik még a leginkább érdekelnek az egészből. Nem nézek híreket, és nem is fogok, nem érdekel. Ha már tv akkor Discovery, Nat Geo, Animal Planet, Travel Chanel, ezen érdekes műsorok vannak, amiből tanulni is lehet.
Amúgy, én úgy csinálom, hogy be van like-olva a facebookon ilyen hírportál és akkor a legfontosabbak megjelennek az üzenőfalamon. A szüleimhez jár az újság, hetente egyszer átfutom, de abban sincs soha semmi érdekes, csak hogy milyen falunapok voltak, lesznek...
Szóval ha mégis valamennyit meg akarsz tudni, esetleg néha kapcsold be a rádiót, mosogatás közben is meg tudod hallgatni, vagy vegyél egy újságot, vagy olvasd el a neten.
Valóban, a természetfilmekből nem fogjátok megtudni a devizás híreket:S
Másnak meg a Facebook a felesleges. Pl.: nekem is.
Viszont a 15 éves gimnazista lányom is képben van a hírekkel, a devizás üggyel is tisztában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!