Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felelőtlenség így kisbabát...

Felelőtlenség így kisbabát vállalni?

Figyelt kérdés
Albérletben élünk. A párom dolgozik én most nem. Van megtakaritasunk, meg tudunk élni. A szülők is tudnak segíteni. Vallalnatok ilyen helyzetben babát?
2015. ápr. 15. 11:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
Én igen
2015. ápr. 15. 11:53
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Attól függ hány évesek vagytok, és van e esély saját lakásra...az albérlet elég rizikós, bármikor kitehetnek, sok pénzbe kerül...ha van kilátásban lakáshoz önerő, vagy lakásvásárlás, akkor még várnék, feltéve hogy nem vagy 30 éves...
2015. ápr. 15. 11:58
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

Ha mindenki az ideális körülményekre várna :)

Ami kérdés hogy mennyire biztos a kapcsolatotok, mennyire biztos a párod munkahelye, ha valamiért munkanélkülivé válik mennyire gyorsan tud a végzettségével munkát találni? Ha bármi miatt költözni kéne tudtok e hova menni?

Ha ezekre megnyugtató választ tudsz magadnak adni akkor azt tudom mondani hogy vállaljátok nyugodtan.

2015. ápr. 15. 12:03
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Hány évesek vagytok? Hány gyereket szeretnétek?

Ha van szerződésetek fix időre, akkor nem tehetnek ki bármikor, ha pedg nincs, akkor meg pont azért nem tehet ki, mert akkor szólsz a NAV-nak. Én bevállalnám albérletre is így, hogy van tartalékotok. Nyilván jobb lenne, ha lenne munkád, én biztosan keresnék akkor is, ha elkezdek akciózni a babáért.

2015. ápr. 15. 12:04
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Csak akkor, ha legalább annyit dolgoztam, hogy GYED-re jogosult legyek.
2015. ápr. 15. 12:16
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
Én is igen.
2015. ápr. 15. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Én is csak akkor, ha legalább annyit dolgoztam, hogy GYED-re jogosult legyek, így nem. És ha a párod fizetése kiesik, vagy bármi történik?
2015. ápr. 15. 12:25
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Én is csak abban a helyzetben vállalnám,ha lenne annyi munkaviszonyom,hogy csed-et és gyed-et kapjak.
2015. ápr. 15. 12:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég fontos lenne, hogy majd gyed-et kaphassak, meg hogy legyen hová visszamennem dolgozni. Az albérlet nem gáz egyáltalán (mi is abban lakunk, szeretjük ezt a megoldást). De ha a párod keres annyit, ami két ember fizetésével is felér, és megtakarítás is van elegendő, akkor lehet, hogy nem gáz, hogy most nem dolgozol. De engem akkor is zavarna, hogy nincs hova visszamenni gyes után, mert hát lássuk be, egy két-hároméves gyerekkel munkát találni nem könnyű.
2015. ápr. 15. 13:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Munkaviszony nélkül határozottan nem!
2015. ápr. 15. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!